Bilete Zoia Alecu | Acoustic in the Garden - 8 oct '20, ora 19:00 - Gradina Urbana Km 0

Zoia Alecu | Acoustic in the Garden

Gradina Urbana Km 0, București

joi, 8 octombrie '20, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Dacă ai auzit de muzica folk, sigur ai auzit și de #ZoiaAlecu. O voce absolut fascinantă care a reușit să capteze interesul publicului de folk chiar de la începuturile Cenaclului Flacăra.

După un periplu pop-rock european de peste 10 ani alături de Sfinx Experience, Zoia revine în forță la prima ei dragoste, muzica folk, cu patru albume folk de succes.

Vă așteptăm joi, în grădina noastră, să ne bucurăm de muzica #folk fix ca pe vremuri!

Eveniment susținut de Via Viticola - Sarica Niculițel

Joi | 8 Octombrie | Greet: 19:00
Strada Batiștei nr.14 (în spatele hotelului Intercontinental)
Bilet: 35 Lei
Rezervări: 0762733224
________________________________

Avem rugămintea să luați în considerare că terasa se va inchide la ora 00:00.

Informatii

- Bilete vor fi disponibile pentru achizitie la locatie in limita locurilor disponibile.
Prioritate au rezervarile cu bilet achizitionat. Ne rezervam dreptul de a anula o rezervare telefonica daca nu a fost insotita de bilet.
Aranjarea la mese va fi dispusa in functie de numarul de persoane rezervate si in functie de momentul achizitiei biletului.

- Rezervarile sau biletele cumparate de mai putin de 4 persoane vor fi asezate la mese cu alti participanti care au cumparat bilet, in limita locurilor disponibile si cu nu mai mult de 4 persoane/masa.

- Biletele trebuie sa fie in posesia dumneavoastra pentru scanare fie in format print, fie pe telefon. La momentul accesului, acesta va fi scanat si vi se va pune o bratara de acces. Aceasta bratara este obligatoriu sa fie purtata pe toata durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.

- Accesul la eveniment este obligatoriu cu minim jumatate de ora inaintea inceperii evenimentului.

- Avand in vedere dispozitiile legale date de Guvernul Romaniei in contextul pandemiei de COVID-19 va informam si va rugam sa cooperati in respectarea tuturor normelor impuse.

- Va informam totodata ca intreg staff-ul locatiei, precum si partenerii sunt instruiti corespunzator pentru aplicarea regulilor si va rugam sa colaborati cu acestia pentru a respecta intocmai dispozitiile legale.


Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.