Bilete Zilele Nordului - Teatru: Port - 28 aug '20, ora 18:00 - Conacul Bals

Zilele Nordului - Teatru: Port

Conacul Bals, Darabani (Botoșani)

vineri, 28 august '20, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Liceenii botoșăneni de la Atelierul de teatru vin pentru prima oară la Zilele Nordului, cu spectacolul Port, de Simon Stephens

Ai observat vreodată câte căi de transport ai în jur? De la șoselele în paralel cu care mergi în fiecare zi, la gara pe care o vezi doar când pleci din oraș, la autogările mereu pline cărora nu le dai atenție, la aeroporturile mereu populate și până la portul ocazional, pe care mulți îl văd foarte rar.

PORT este o piesă despre plecare din perspectiva celui care rămâne. Situat în întregime în Stockport, orașul natal al autorului, urmărește povestea lui Racheal Keats, încercarile ei de a se descurca într-o lume fără busolă, pe măsură ce cei pe care îi iubește încep să o tragă în jos sau să o lase în urmă. O vedem de la vârsta de unsprezece ani, ascunzându-se cu mama și Billy, fratele mai mic, de tatăl ei, până la vârsta de 24 de ani, când ar de luat o decizie radicală.

 

Spectacolul se desfășoară cu respectarea strictă a normelor în vigoare: este permis accesul a maxim 250 de participanți, posesori de bilete; aceștia vor purta în permanență mască de protecție și vor rămâne așezați în timpul spectacolului, la distanță de doi metri unii de alții, pe locurile puse la dispoziție de către organizatori.

Evenimentul se desfășoară cu respectarea strictă a normelor în vigoare: numărul de participanți este limitat, în ordinea achiziționării biletelor; aceștia vor purta în permanență mască de protecție și vor rămâne așezați pe tot parcursul evenimentului, la distanță de doi metri unii de alții, pe locurile puse la dispoziție de către organizatori.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.