Bilete Zbor cu un avion ultrausor langa Bucuresti - Bucuresti

Zbor cu un avion ultrausor langa Bucuresti

Bucuresti, București

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Zborul cu un avion ultrausor este cu siguranta un cadou inedit pentru tine sau persoana draga. Avand in vedere si disctanta mica fata de Bucuresti, acesta este o optiune excelenta. Avionul pe care vi-l propunem este un Festival F40, un avion ultrausor si sportiv de productie romaneasca, astfel ca veti avea ocazia sa simtiti, pe langa adrenalina, si un val de mandrie patriotica.

Avionul a fost realizat de Aerostar Bacau si este realizat din aluminiu, 2 locuri situate unul langa celelalt si un motor standard de 100 de cp.

Putini sunt cei care nu au auzit legenda lui Icar si despre visul libertatii ce i-a fost zdrobit cand s-a apropiat, prea mult, in zborul lui, de soare.

Daca ceea ce cauti este sentimentul de libertate, eliberare din monotonia zilnica si o experienta inedita, zborul cu un avion ultrausor este solutia pentru tine.

Dorinta de a zbura a dus la inventarea a tot felul de masinarii de zbor care sa ne ajute sa ne inaltam spre vazduh, sa incercam sa ne depasim conditia pamanteasca.

Alege sa faci asta intr-un avion ultra usor unde vei fi acompaniat de un pilot cu experienta in pilotarea unui avion ultrausor, iar tu te vei putea bucura de privelistile ce ti se vor asterne sub ochi si de albastrul infinit care este desupra ta.

Este o experienta pe care cu drag o recomandam pentru tine sau daca doresti sa o faci cadou unei persoane dragi. Iti recomandam sa citesti articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experienta pentru cei dragi.

Detaliile experienței:

Zborul introductiv se realizeaza cu un avion ultrausor Festival F40
Locație: Aerodromul Sirna ( 40 km de Bucuresti, spre Ploiesti )
Experiență pentru o persoană
Aceasta experienta nu se adreseaza persoanelor care sunt insarcinate, sufera de epilepsie, afectiuni cardiace, afectiuni psihice, sub influenta bauturilor alcoolice sau cu varsta mai mica de 16 ani.
Zborul se realizeaza in conditii meteo favorabile
Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou
Valabilitate voucher: 12 luni
Important de știut:

Aceasta experienta nu se adreseaza persoanelor care sunt insarcinate, sufera de epilepsie, afectiuni cardiace, afectiuni psihice, sub influenta bauturilor alcoolice.
Pentru persoanele cu varsta intre 16 (minim) si 18 ani, este nevoie de acordul parintilor, notarial, conform legii.
Greutatea maxima 110kg
Experienta se poate realiza de catre persoanele cu dizabilitati daca acestea au un insotitor care sa-i ajute la imbarcare si debarcare, deoarece avionul nu dispune de o rampa sau alt mijoc de facilitare a urcarii in avion.
Zborul se realizeaza in conditii meteo favorabile
Experiența este valabilă în limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans)
Valabilitate voucher 12 luni de la data achiziției