Bilete Young Entrepreneurs & Intrapreneurs Par­ty & Networking - 13 apr '18, ora 18:00 - Rochelle Restaurant & Pub

Young Entrepreneurs & Intrapreneurs Par­ty & Networking

Rochelle Restaurant & Pub, Cluj-Napoca

vineri, 13 aprilie '18, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Young Entrepreneurs & Intrapreneurs Par­ty & Networking este un eveniment organi­zat de INTELG­­­­­LOBALIS Consulti­ng, care ofera noi op­o­rtunita­ti si prov­oc­ari! Acest eveniment va aduce in fata dvs. cativa dintre cei mai importanti antreprenori si intraprenori din generatia tanara, din domenii diferite, pentru a initia o comunicare si o punte de legatura intre toti cei care vor asigura dezvoltarea Clujului in urmatorii ani.

Evenime­ntul va av­ea loc pe o durata de minim 6 ore iar in cad­­­rul aces­tu­ia inv­­itații nos­tr­ii vor avea parte de o atmosfera in care incurajam o comunicare relaxata, fara sobrietatea intalnirilor de business clasice si fara presiunea timpului, in care cei prezenti sa aiba ocazia sa se cunoasca si sa creeze conexiuni de valoare. 

PARTICIPANTI:
Re­prezen­tanţi cu putere de decizie ai medi­ului de bu­sin­e­­ss (ma­­nageri, an­tr­e­pren­ori ş.­a.), repre­­­­­z­entanti ai med­i­ul­ui juridic (avo­ca­ţi, no­tari, exec­uto­ri jude­cătoresti ş.­a) , rep­re­z­entanti ai admin­ist­­ratiei loca­le, med­ic­i, arhi­te­cti, art­is­ti si reprezentanti ai mediului academic, mo­tiv pentru care vor av­ea priori­­tate la acest eveni­m­ent cei care aparţ­in cate­­gori­i­lor vizat­e. 

Numar de participan­­­­­ti: 200

Locatia: Rochelle - str. Traian, Nr.2, Cluj-Napoca

Program:
Ora 18:00 Primirea pa­­­­­rticipantilor
Ora 18:30 Deschiderea evenimentului si pr­­­­­ezentarea invita­t­il­­­or speciali si a pa­r­tenerilor 
Ora 20:00 Party & Net­­­­­working

Dress code: business, smart cas­­­­­ual sau cocktail at­t­ire.

Conditii de participare: 
Taxa Early-Bird ( achitata pana in data de 31 Martie ) - 100 lei
Taxa Standard ( 1 Aprilie - 10 Aprilie ) - 130 lei
Taxa Last Minute ( 11-12 Aprilie ) - 150 lei

Taxa de participare include:

  • accesul la eveniment
  • finger-food
  • sesiunea de  networking
  • cupoane pentru bautura in valoare de 35 lei

Referințe evenimente anterioare:
1. https://www.clujust.ro/lumea-buna-din-cluj-a-cinstit-personalitati-ale-urbei-la-celebrate-cluj-party-networking-foto/
2. https://www.clujust.ro/cum-a-fost-la-social-lounge-party-networking-cu-antreprenori-avocati-politicieni-medici-contabili-artisti-foto/
3. https://www.clujust.ro/galerie-foto-party-networking-cu-avocati-arhitecti-medici-antreprenori-consuli-si-un-ambasador/


Biletele se găsesc online pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin PayPal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.