Bilete Workshop - Vreau sa incep sa scriu! - Bucuresti

Workshop - Vreau sa incep sa scriu!

Bucuresti, București

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Când încep să scriu? Este o întrebare care poate persistă în mintea ta de ceva vreme, însă amâni găsirea un răspuns clar care să te mobilizeze și să te facă să treci la acțiune.

De aceea ne-am gândit să te îndrumăm la un call to action și să te invităm la un atelier de scriere creativă în care să găsim împreună soluții la această problemă: amânarea scrisului.

Îți voi propune câteva metode sigure prin care vei reuși să ieși din acest impas, din această inerție, din această zonă gri și să te ajut să elimini toate blocajele care te țin departe de SCRIS.
Prima metodă, este aceea de a schimba locul în care scrii. Poate casa ta, oricât ar fi de primitoare, îți distrage atenția de la această activitate. Faci curat, mâncare, aranjezi obiectele prin casă, te uiți la televizor, orice numai de scris nu te apuci. Așa că un loc nou în care să scrii poate fi o modalitate bună de a te apuca sau a te reapuca de scris.

"Nu aștepta după inspirație! Ieși din casă și vâneaz-o" - Jack London

 

Povestea e în ADN - modul format din 6 întâlniri

Ce-ai zice dacă ai începe să scrii la fel de bine ca și cei pe care îi citești? Ce-ai zice dacă ai reuși să valorifici tot ce ți s-a întâmplat în viață, bun sau rău, în povești autentice și pline de sens? Ce-ai zice dacă ai începe să stăpânești Storytelling-ul și ai fi în stare să creezi povești atât pentru tine cât și pentru publicul larg sau pentru clienții sau colaboratorii tăi folosindu-te de arta povestirii? Poate fi procesul creator dezinhibat prin intermediul scrisului? Există oameni capabili să scrie aproape orice tip de text? Este scrisul vindecător? Răspunsul este DA la toate aceste întrebări.

Acest curs introductiv de scriere creativă este gândit pentru a răspunde nevoilor celor care doresc să se apuce de scris sau sunt la început de drum. Sau acelor oameni care au ca hobby scrisul, dar nu au încă instrumentele necesare și nu cunosc decât intuitiv structura textului.

Fii eroul poveștii tale! Descoperă scriitorul din tine!

 

Detaliile experienței:

  • Locație: București
  • Experiența valabilă pentru o persoană
  • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou
  • Valabilitate voucher: 12 luni

 

Important de știut:

  • Voucherul este valabil 12 luni, de la data achiziției, pentru o persoană
  • Experiența este valabilă în limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans)