Bilete Workshop pentru 4 persoane de Ayurveda Cooking, Aromaterapie sau ambele combinate? - Your Personal Aroma

Workshop pentru 4 persoane de Ayurveda Cooking, Aromaterapie sau ambele combinate?

Your Personal Aroma, București

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Nu va uitati urat, nu vorbim in limbi straine. Vorbim elevat, intr-un limbaj pe care orice iubitor de relaxare trebuie sa il stie. Suntem promotorii unui stil de viata sanatos si relaxat. Atunci cand corpul uman nu se simte bine, efectele sunt mai mult decat vizibile. Stresul si lipsa unei alimentatii corespunzatoare isi pun amprenta in fiecare zi asupra noastra si de la un anumit punct incolo este foarte greu sa mai facem ceva. Daca doresti sa iti vezi jumatatea sanatoasa si plina de viata, iti propunem un cadou pentru ea mai complex, insa extrem de satisfacator in rezultate. Ayurveda si aromaterapie, ambele intr-un singur pachet de rasfat, un workshop unde poate afla enorm de mult despre principiile sanatoase ce trebuie sa guverneze o viata sanatoasa.

Nu stim exact ce cunostinte aveti, dar va lamurim noi acum. Ayurveda este cel mai complex sistem de informatii medicale, dar in acelasi timp si cel mai simplu de inteles. Format prin alaturarea a doua cuvinte “ayus”- viata si “veda”- stiinta, Ayurveda este medicina traditionala transpusa in zilele noastre, deoarece are principii de baza aplicabile oriunde. Aceasta stiinta crede ca omul este responsabil 100% de corpul sau, prin urmare si de procesul sau de vindecare. Previne bolile prin mentinerea unui echilibru constant intre trup, minte si spirit, fiind un mecanism unitar. V-am spus ca este un bun cadou pentru ea, o sa devoreze fiecare informatie.  Partea de aromaterapie este si mai interesanta pentru ca imbina mai multe stiinte si informatii interesante ce sigur vor ramane mult timp intiparite.  

Partenerul nostru, Your Personal Aroma, stie exact ce tip de experienta sa ofere clientilor sai si asteapta pe oricine doreste sa cunoasca mai multe despre acest univers fascinant. Doar trebuie sa includeti aceasta aventura in cos si sa va lasati purtati de relaxare.  

Caracteristicile experientei:

  • Corelarea mirosului cu starea de bine prin arome, explicarea rolului fiecarei arome si crearea unui ritual aromatic personalizat
  • Prezentare principii ayurvedice, evaluare tipologie ayurvedica,creare meniu personalizat
  • Coordonare realizata de un parfumier regal "new luxury code" certificat international in parfumierie rara si ingrediente exotice 100% naturale, cu specializari in Franta, la Grasse in parteneriat cu casa Galimard si ambasador Jovoy Paris - Parfums Rares, ambasador al casei de parfumuri regale din Qatar si casei de parfumuri Gelle-Freres, casa emblema a Frantei care a creat pentru Marie Antoinette, maestru in Ayurveda Wellbeing & Lifestyle
  • Locație: București, Your Personal Aroma
  • Valabilitate voucher: 12 luni

Important de știut:

  • Voucherul este valabil 12 luni pentru 4 persoane
  • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans)