Bilete Workshop: Alchimia energiei și a emoțiilor Curs de iniţiere în tehnicile chinezești Chi Kung (Qigong) - 4-5 mai '19 - Up2Unow

Workshop: Alchimia energiei și a emoțiilor Curs de iniţiere în tehnicile chinezești Chi Kung (Qigong)

Up2Unow, Brașov

4-5 mai '19

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Ce este Chi Kung?

Chi Kung-ul este o practică energetică originară din China, veche de mii de ani şi adaptată lumii moderne. La curs vei învăţa tehnici de Chi Kung prin care folosești energia internă Chi/Qi:
- ca să-ți transformi emoţiile negative în emoţii pozitive
- ca să-ți crești puterile energetice, mentale şi emoţionale
- ca să creezi unui fundament solid pentru practicile avansate
- pentru vitalizarea corpului, armonizarea emoţiilor, liniştirea minţii
 
Ce înveți la curs?
 
- ce este energia Qi/Chi, câte tipuri sunt și ce poți face cu fiecare
- pe unde să circuli și unde să stochezi energia
- cum să transformi și să rafinezi energia acumulată
- cum să-ți armonizezi emoțiile, transformând negativul în pozitiv
- cum să crești emoțiile pozitive (pentru tine și pentru cei din jur – familie, prieteni, colegi)
- cum să te ferești de “vampirii energetici” care sunt mult mai aproape de tine decât crezi
- cum să fii mai sănătos, mai relaxat și mai radios
 
Vei practica aşezat pe scaun, folosind tehnici de respiraţie, meditaţie, relaxare şi vizualizare, acestea vizând în principal dezvoltarea puterii interne. Vei face şi exerciţii din picioare, foarte benefice pentru corp.
 
Intensiv şi practic
 
La acest curs vei învăţa meditaţia surâsului interior, tehnica sunetele vindecătoare şi activarea orbitei microcosmice din sistemul chinezesc Universal Healing Tao. 
 
Vei exersa, de asemenea, exerciţii de Chi Kung dinamic, în special pentru flexbilizarea coloanei vertebrale. La finalul cursului vei avea un program complet de exersare fizică şi mentală pe care ți-l poți adapta propriului tău program!
 
Cine poate participa
 
La acest curs poate participa oricine cu o stare de sănătate normală. Exercitiile de încălzire se vor face atât în picioare, cât şi aşezat, iar meditaţiile şi vizualizările însoţite de mişcări se vor face pe scaun. 
 
Profesorul ghidează exerciţiile în mod constant, indicându-ți mişcările şi vizualizările corecte. 
 
Vei beneficia de îndrumare personală pentru îmbunătăţirea posturii şi vei primi un suport de curs scris cu exercitiile predate, plus cele trei meditații înregistrate.
 
Cursul este structurat pe 2 zile, sambata si duminica 4-5 mai
 
Cursul este predat de Costin Vasile, instructor senior de Chi Kung şi Tai Chi Chuan, autorul cărţii “Ucenicul taoist” și co-autor al cărții “Calea energiei”. 
Costin are experienţă de peste 25 ani în arte martiale (Judo, Wushu, Tai Chi Chuan), este un profesor cald, calm şi dedicat.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.