Bilete Winter Afroparty Afroland @Wave Club - 3 dec '22, ora 23:00 - Wave Club

Winter Afroparty Afroland @Wave Club

Wave Club, București

sâmbătă, 3 decembrie '22, ora 23:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

3 Decembrie 2022, ora 23.00, Club Wave, Piata Montreal 11, te invitam la WINTER AFTERPARTY. Accesul se face la ora 23:00, bilete se gasesc pe Iabilet.ro si biletele se pot achizitiona si in cadrul locatiei Wave Club in ziua evenimentului.

Concertul are loc in interior. 


In zona din fata scenei, nu exista scaune astfel incat spectatorii sa poata dansa in voie. 


Biletele ofera participantilor acces doar in categoriile in care si-au cumparat bilet. 

 

REGULAMENT ACCES 

1. Biletul este valabil imprimat alb-negru sau color, cu excepția cazurilor în care altă variantă este specificată de către organizatori, care prezinta codul QR unic. 

2. Un bilet permite accesul unei singure persoane la eveniment. Accesul este permis persoanelor cu varsta 18+, accesul va fi permis pe baza buletinului. 

3. Nu înstrăinați biletele în forma lor electronică sau fizică și nu trimiteți către alte persoane mesajele de e-mail prin intermediul cărora v-au fost trimise biletele pe care le-ați cumpărat. 

4. În cazul în care se constată că mai multe persoane prezintă același bilet, cu același cod de bare, doar prima persoană care ajunge întâi in club are acces la eveniment, organizatorii și firmele de ticketingimplicate în eveniment rezervându-și dreptul de a reține celelalte bilete care prezintă un cod de bare deja scanat precum și datele celor care le prezintă pentru a le transmite autorităților competente. 

5. Organizatorul nu va oferi daune celor care prezintă bilete care nu sunt valide sau bilete ale căror coduri de bare au fost scanate în prealabil și care au permis accesul unei alte persoane la eveniment. 

6. În eventualitatea în care un eveniment a fost amânat/reprogramat din cauze ce nu țin strict de orgazinator, cumpărătorul are dreptul să participe la reprogramarea concertului/evenimentului în baza biletului deja achiziționat și emis în prealabil, dar fără să beneficieze de returnarea contravalorii acestuia. 

7. Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului. 

8. Refuzul prezentării documentelor la intrarea în club are ca urmare anularea de drept a biletelor și pierderea posibilității rambursării contravalorii biletelor. 

9. Odată cu achiziționarea biletelor, cumpărătorul a luat act de aceste regulii și se consideră ACORDUL DAT pentru respectarea acestora. 

 

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.