Bilete Wine Festival | Seaside View @Faleza23 - 30 iul '21 - 1 aug '21 - Faleza 23

Wine Festival | Seaside View @Faleza23

Faleza 23, Constanța

30 iulie '21 - 1 august '21

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cele mai bune vinuri se adună la Wine Festival @Faleza23!

După aproape un an, facem festival pe plajă cu muzică live. Ne întâlnim la mare de pe 30 Iulie și până pe 1 August alături de cei mai mari producători de vin din România și nu numai care își vor prezenta vinurile pe muzica live alături de Joy Band și hituri alese de DJ renumiți.

 

Indiferent dacă vii singur, cu un grup de prieteni sau la o întâlnire în doi, știm că vă veți distra explorând și învățând mai multe despre vinurile autohtone. Vino și experimentează!

Ah, încă ceva, să nu crezi că lipsește mancarea renumită de festival! Burgeri, fries, pizza, waffles, înghețată, avem food trucks pentru toate gusturile! 

Dacă mâncarea de festival nu este pe placul tău poți să te bucuri de preparatele renumitului Chef Alex Petricean la Restaurantul Noua Estival din cadrul complexului Faleza23.

 

Invitați speciali (31 Iulie) - Joy Band

Stay Tuned! Vom reveni cu detalii legate de program, producătorii de vin care vor participa, food trucks și artiștii care vă vor încânta.

 

Ne vedem la The Wine Festival | Seaside View cu muzică live de pe 30 Iulie și până pe 1 August la Faleza23, Olimp! Save the dates! 

Faleza23 este un teren amplu de peste 14000 mp ce ofera o panorama superba asupra Marii Negre, situat in localitatea 23 August, fix intre Costinesti si Olimp, cu acces direct la o plaja salbatica. Locatia face parte din grupul care deține unele dintre cele mai noi și frumoase concepte de cazare din zona de sud a litoralului Mării Negre: CasaDeMare (Olimp), CasaBlanca (Olimp), CasaStavros (2 Mai), HaciendaDeMare (Olimp), Copahavana Beach (Olimp).

 

Evenimentul se desfășoară cu respectarea tuturor regulilor pentru diminuarea riscului de infectare cu virusul COVID-19, ca atare vă rugăm să respectați măsurile de prevenție și siguranță impuse pentru o ieșire memorabilă alături de cei dragi.