Bilete WTF - Way Too Far Rock Festival 2018 - 10-12 aug '18 - Wonderland Skiing Resort

WTF - Way Too Far Rock Festival 2018

Wonderland Skiing Resort, Bistrita

10-12 august '18

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Way Too Far Rock Festival, prescurtat, WTF, este un festival organizat în Bistrița-Năsăud, un eveniment care își propune să ofere publicului o experiență muzicală completă, prin îmbinarea mai multor genuri rock, dar și prin întâlnirea pe aceeași scenă, a unor nume vechi, consacrate, cu artiști ai momentului.

Way Too Far își propune, de asemenea, prin line-up-ul diversificat, o anulare a barierelor între artiștii și iubitorii diverselor genuri de muzică rock.

Way Too Far este un eveniment care, chiar dacă are și o latură de entertainment, pune mai mult accent pe calitatea producțiilor muzicale, astfel încât publicul să fie conștient de faptul că asistă, în primul rând, la un concert unde primează mesajul artistic.

Way Too Far Rock Festival este un maraton muzical și, printre obiectivele sale, se numără plasarea Bistriței pe harta evenimentelor din România, dar și dobândirea, pe viitor, a unui renume international.

De la un parcurs de două zile, la prima ediție, când a fost considerat unul dintre cele mai bune festivaluri de rock alternativ din regiune, acum, în 2018, festivalul va dura trei zile având în line-up-ul diversificat cele mai bune trupe ale momentului, din România.

Evenimentul dispune de un spațiu vast de desfășurare, în apropierea aerodromului, cu zonă de camping temporară, dotată cu utilități pe perioada festivalului.

La această ediție, pe perioada evenimentului, spectatorii vor putea fi admira zona de la înălțime, cu ajutorul unui balon cu aer cald, ancorat în perimetrul de defășurare.

De asemenea, va exista o zonă comercială care va deservi publicul prezent la festival.

Artiști 2018:

The EMP, TREES Orchestra, Andrew McGuinnness, 7 Pași, Grimus, Altar, Celelalte Cuvinte, Iarba Fiarelor, Coma, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers, Taxi, Ethernus, Punkarta, Riot Monk, Days of Confusion, Byron, Omul cu Șobolani și Vița de Vie.

Prețul abonamentelor include acces general pe tot parcursul festivalului și camping.

Copiii cu vârste de până la 10 ani au acces gratuit.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.