Bilete VUNK - CAMELEOM Concert Simfonic - Dirijor George Natsis - 24 mai '18, ora 20:00 - Arenele Romane

VUNK - CAMELEOM Concert Simfonic - Dirijor George Natsis

Arenele Romane, București

joi, 24 mai '18, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cameleonul are calitatea de a nu fi în stare să-și ascundă ce simte. Își schimbă culoarea în funcție de mediul și starea pe care o are. Nu este o dedublare, este o exprimare sinceră, necontrolată.

CAMELEOM este un hibrid între cameleon și om, o specie nouă de oameni, idenitificată de noi. Aceștia sunt cei care nu se mint, care își asumă cine sunt, cu toate defectele, grijile, temerile, sentimentele de vină, cu speranțele și dorințele lor. Sunt oameni care nu se ascund și nu se mai tem să fie judecați de către ceilalți.

Ca ei suntem mulți, suntem toți!

CAMELEOM este Concertul Simfonic Rock VUNK și este cel mai mare concert al trupei VUNK în 2018.

Te invităm să iei parte la nașterea unei noi specii de oameni și să asculți cele mai bune piese VUNK reinterpetate cu orchestră simfonică, în primul concert VUNK la Arenele Romane.

50 de oameni pe scenă, câteva mii în public, o singură voce. A noastră, a tuturor.

Ascultă-ți sufletul.

Știm că în mini-vacanța asta o să ai multe cheltuieli, așa că uite ce-ți propunem:
Mergi la mare, dar te așteptăm și la spectacolul nostru din 24 mai, așa că îți facem un discount #VUNKtastic pentru zilele astea, dacă vrei să-ți cumperi bilet la “CAMELEOM”, concertul nostru simfonic rock, de la Arenele Romane: unu’ mai ieftin:)

In perioada 27 aprilie - 1 mai orice bilet cumparat la concertul CAMELEOM beneficiaza de o reducere de 15%

PS: Dacă ai mai fost la concertele noastre, știi că facem totul ca să te surprindem și de data asta:)

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.