Bilete Vouchere - Centrul Shakti - Centrul Shakti

Vouchere - Centrul Shakti

Centrul Shakti, Bucuresti

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Simte Shakti - simte energie, frumusetea, puritatea, sinceritatea propriului fel de a fi!

Povestea noastra incepe cu un vis: acela de a darui frumusetea in cel mai pur si onest mod, fara a o altera, fara a o sintetiza. Acea frumusete completa, care iti inunda spiritul, care radiaza si iti aminteste ca esti minunata: frumusetea Shakti!

Cand spiritul se rasfata, tu insati esti mai frumoasa, simti ca poti sa fii mai mult decat credeai, sa ajungi mai sus decat ai fi sperat, iar o parte din tine renaste astfel din propria frumusete spirituala, daruita de efectele sublime ale masajelor pe care, cu un real profeionalism si daruire, ti le oferim: terapia reiki, masaj ayurvedic, masaj reflexoteraputic, terapie craniosacrala si multe alte tipuri menite sa te incante, sa te relaxeze si sa te ajute sa te simti cu adevarat TU!

Un vis devine realitate atunci cand e palpabil, iar frumusetea spirituala se concretizeaza completandu-se cu cea exterioara! Parul, pielea, tenul sunt toate ale tale, sunt parte din tine si din acest miraj al frumusetii tale unice. Pretuieste-le si ingrijeste-le! Desigur ca nu am neglijat acest segment, ci am selectat atent cei mai buni stilisti, ne informam permanent asupra trendurilor si ne rezervam timp pentru tine!

Ne preocupa frumusetea parului tau, a trasaturilor tale si iti daruim in acest sens talentul si iscusinta stilistilor nostri in coafura, cosmetica si make-up, care te vor convinge ca frumusetea ta exista intr-un mod atat de evident!

Ne preocupa complexele tale, iar daca ele exista, dorim sa le inlaturam. Stim ca nu iubesti celulita si nici alte mici imperfectiuni si pentru ca iti doresti ca acestea sa dispara, venim in intampinarea dorintei tale cu pricepere si inovatie in tehnici de masaj anticelulitic, drenaj limfatic si remodelare corporala.

Suntem Shakti - nu doar un nume, ci o personificare a puterii creatoare divine feminine. In cultura sanscrita, Shakti este un principiu universal al puterii si al creativitatii. Este visul nostru devenit realitate pentru tine. Pentru frumusetea ta, pentru spiritualitatea ta, pentru unicitatea ta. Shakti este tributul nostru inchinat frumusetii!

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.