Bilete Voucher psihoterapie Psih. Andreea Pop - Romania

Voucher psihoterapie Psih. Andreea Pop

Romania, Romania

Cumpără bilete

Nr. bilete
Evaluare clinică și psihodiagnostic copil/adolescent

– 4 ședințe (în total 4h)

610 lei
Cine sunt eu? (intervenție pentru adulți focalizată pe identitatea personală)

– 4 ședințe a câte 50

540 lei
Ședință de analiză și consultanță psihoterapeutică

– 1 ședință, 50 min

135 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

În termeni oficiali, port titulatura de psiholog clinician și psihoterapeut P.E.U specializat în lucrul cu copilul, adultul și familia. În termeni neoficiali, îmi privesc meseria în sensul dat de greaca veche – therapeuein definit ca „a avea grijă de cineva, a veghea asupra cuiva, a te ocupa de cineva” – fiind ca a doua mea natură, ceva ce cunosc și recunosc în mine de când eram copil. În rolul de specialist, ceea ce mă definește și mă reprezintă este împletirea a două tendințe – logică, rațiune, structură și spirit ludic, blândețe, căldură-empatie.

De asemenea, sunt atașată din punct de vedere profesional, de paradigma umanistă, motiv pentru care, credința care stă la baza lucrului meu terapeutic este că persoana din fața mea dispune de resurse nelimitate în a se realiza, împlini, autodezvolta și autoregla. Astfel, rolul meu este acela de asistare și ghidare pentru autoactivarea și direcționarea responsabilă a potențialului de autodevenire.

Apasati pe "Mai multe detalii" pentru a vedea pachetele detaliate.

1. PACHET 1 – Evaluare clinică și psihodiagnostic copil/adolescent – 4 ședințe (în total 4h), 610 lei

Copiii și adolescenții de astăzi trăiesc experiențe noi și nu toate plăcute. Ei se confruntă cu restricții atât de străine pentru lumea lor, sunt expuși mai mult sau mai puțin la mesaje media generatoare de panică și anxietate, sunt izolați social de colegii și prietenii lor, nu-și mai pot descărca energia fizică și nici încărcătura psihică prin sport. În același timp, datorită sensibilității și receptivității specifice vârstei, stările emoționale și psihice ale părinților se imprimă cu mare ușurință asupra lor. Atmosfera din familie cât și echilibrul personal al mamei, tatălui, sunt deosebit de importante în această perioadă.

Mai mult, în cazul în care copilul/adolecentul experimentează îmbolnăvirea cu Covid-19, a lui sau a unui membru apropiat al familiei, este lăsat singur în casă pentru o perioadă lungă de timp sau trăiește chiar pierderea cuiva drag, vorbim deja despre evenimente cu potențial traumatic. Indiferent dacă există sau nu un fond emoțional și psihic vulnerabil care îl predispune pe copil la dezvoltarea de simptome anxioase sau depresive, părinții se pot confrunta cu diverse comportamente care să îi îngrijoreze.

Recomand în acest sens pachetul de evaluare psihologică, structurat pe parcursul a 4 ședințe, astfel:

- Ședința 1 durează 1h 30 min și presupune întâlnirea cu părinții pentru: anamneză, identificarea obiectivelor evaluării, completarea de scale de evaluare, explicarea de către psiholog a metodelor de evaluare utilizate, cât și a întregului proces de evaluare;

- Ședințele 2-4 durează 50 min, se derulează doar între psiholog și copil/adolescent și presupun aplicarea efectivă a instrumentelor de evaluare specializate, alese în funcție de tematică și vârstă.

Pachetul include emiterea unui raport de evaluare clinică și psihodiagnostic în care sunt cuprinse rezultatele, interpretarea rezultatelor, dar și concluzii și recomandări.

 

Notă: Raportul se emite în scop personal și este valabil 30 de zile.

 

2. PACHET 2 – Cine sunt eu? (intervenție pentru adulți focalizată pe identitatea personală) – 4 ședințe a câte 50 min, 540 lei

Pademia de Covid-19 cu toate aspectele sale – posibilitatea de îmbolnăvire, a noastră sau a celor dragi, poate chiar pierderi semnificative și doliu, starea de urgență anunțată deja pe două luni cu multiple restricții care schimbă mult stilul de viață, modificările în plan profesional prin întreruperea job-ului, șomaj tehnic, scăderea masivă a puterii financiare etc. – ne provoacă ființa din multe puncte de vedere. Astfel, putem experimenta o „lovitură zdravănă” la nivelul indentității personale. Răspunsul la întrebarea „Cine sunt eu” se poate schimba, poate dispărea sau ne putem da seama că ceea ce am crezut adevărat despre noi, era doar o iluzie.

O criză colectivă de magnitutidea acestei pandemii are potențial traumatic, de destabilizare, dar poate fi și generatoare de restructurare. În termeni simpli, asta este ceea ce îți propun prin pachetul nr. 2.

Am inclus aici 4 ședințe psihoterapeutice individuale:

- Ședința 1 (50 min) este dedicată evaluării contextului de viață, a simptomatologiei, a factorilor obiectivi și subiectivi care au condus la criza existențială, a gândurilor-emoțiilorsenzațiilor pe care le experimentezi în prezent etc.;

- Ședința 2 (50 min) este despre identificarea resurselor personale existente, de care te poți ajuta în a te defini și optimiza și care reprezintă „forțele proaspete” de care ai nevoie pentru a câștiga perspective noi;

- Ședința 3 (50 min) are ca rol conturarea și întărirea identității personale;

- Ședința 4 (50 min) este orientată spre viitor și spre găsirea de soluții potrivite pe care le identifici și le creezi pentru tine.

 

3. Ședință de analiză și consultanță psihoterapeutică – 1 ședință, 50 min, 135 lei

Acest serviciu se naște din dorința de a oferi o primă întâlnire care să nu implice neapărat începerea unui proces terapeutic sau a unei intervenții mai profunde. Cele 50 de minute includ analiza de către psiholog a acuzelor pe care le prezinți, formulând recomandări sau obiective de lucru, după caz. De asemenea, este o ocazie bună de a afla dacă e nevoie de psihoterapie, cât și de a adresa toate întrebările pe care le ai despre acest domeniu. În același timp, poți evalua direct compatibilitatea dintre tine și specialist, atât de importantă pentru bunul mers al lucrurilor.