Bilete Voucher Interstellar Events - Bucuresti

Voucher Interstellar Events

Bucuresti, București

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Ne place să spunem că noi oferim energie oamenilor pe care-i întâlnim. Cum?
Prin muzică, percuție, zâmbete și multă mișcare. Așadar, dacă organizezi un eveniment intern sau extern și îți dorești ca participanții să lucreze împreună, să se distreze sau, pur și simplu să ia o pauză, suntem aici pentru tine.
Singura modalitate prin care poți face lucruri extraordinare este sa iubești ceea ce faci!

 

La fel cum spune și această expresie a lui Steve Jobs, noi iubim ceea ce facem. Toate serviciile pe care le oferim acum s-au transformat din pasiuni în job. Înainte să ajungem aici am studiat actoria și percuția și am adunat multe ore de evenimente.

De la 4-5 evenimente pe an, acum am ajuns la 300 de evenimente anual. De la petreceri pentru copii, zile de naștere, petreceri corporate, zilele orașului și evenimente stradele, ne mândrim că le-am făcut bine pe toate și ne-am adus energia acolo unde ni s-a cerut.

 

1.Voucher Pachet 10 lectii tobe 

Lectiile de tobe pentru incepatori ne introduc intr-o lume magica a ritmului, relaxarii dar si a disciplinei alturi de actorul si percutionistul Mihai Axinte, cu o experienta de 15 ani in domeniu. Durata unei sedinte 60 minute. Lectiile se desfasoara in salile private ale companiei in zonele Brancoveanu sau Tineretului, cu posibilitatea de a veni acasa la client daca aceasta are set de tobe.

 

2. Voucher Petrecere de copii cu tobe africane si percutii 

Produsul se adreseaza unei petreceri cu 20 copii (20 tobe africane, set baterie, instrumente mici, boxa pentru muzica) Fiecare copil primeste o toba africana si invatam impreuna ritmuri simple pe muzica iar distractia se impleteste cu invatarea, Durata: 60 minute. Doi animatori - Un tobosar si un actor.

 

3. Voucher Team building corporate cu tobe africane si percutii 

OBIECTIVE PRINCIPALE:

  • Dezvoltarea și antrenarea creativității;
  • Lucrul în echipă;
  • Ascultare, reacție și spontaneitate;
  • Adaptarea la stimuli externi;
  • Relaxare în concentrare precum și concentrare în relaxare
  • Conștientizarea rolului personal în succesul echipei.

 

Iată că de data aceasta ai ocazia să ne poți demonstra cît de talentat ești, fie că ai mai incercat produsele noastre muzicale sau nu. Creezi ritmuri, asculți, descoperi că poți avea propria ta orchestra numai dacă lucrezi la unison cu coechipierii tăi.

Imaginația noastră nu se oprește aici, pentru că tu vei avea posibilitatea de a învata și de a pune în scenă un moment epic de Haka. Este vorba de dansul ritualic al razboinicilor maori din Noua Zeenlanda, adoptat de naționala de rugby All Blacks.

Invață să te relaxezi și să te detașezi de cotidian cu ajutorul sunetului. Totodată, acest program vă va ajuta să dezvoltați comunicarea non-verbală la nivelul intregii echipe, stimulînd inteligența emoțională. Este un bun prilej de a descoperi efectul motivant al ritmicii și voi vă veți simți precum adevarații artiști pregatiți să ofere un spectacol de neuitat.

Atenție! Tobele africane creează dependență!

Opțional se pot comanda instrumente mici (maracas, tamburine, clave sau boomwhackers) care sa rămînă cadou din partea companiei către membrii echipei – în cazul în care se dorește le și personalizăm.

* Dupa achizitionarea voucherului, este necesar sa sunati la numarul de telefon inscriptionat pe acesta.

 

Voucherele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange