Bilete Voucher Imobiliar - Tulcea - ADELYN IMOB

Voucher Imobiliar - Tulcea

ADELYN IMOB , Tulcea

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Agenția imobiliară ADELYN IMOB, vă pune la dispoziție o echipă de profesioniști gata oricând să răspundă celor mai exigente cerințe. Experiența dobândită de fiecare dintre noi duce la siguranță absolută din punct de vedere financiar și juridic a fiecărei tranzacții intermediate de firma noastră.

Un proiect in parteneriat cu Wow BodyFit  Tulcea ! 

ADELYN IMOB vine în ajutorul tău, cu soluții de finanțare, pregătirea dosarului bancar și întocmirea actelor la biroul notarial, evaluare, intabulare, cadastru, extras de carte funciară și certificat energetic în Tulcea.

Vom fi atenți să finalizăm în cel mai scurt timp posibil ofertele sau cererile tale imobiliare, fie că este vorba despre VÂNZARE, CUMPĂRARE, schimb sau ÎNCHIRIERE de imobile, cu o eficientă maximă stabilind împreună prețul cel mai avantajos pentru tine.

Voucher Acte Bloc Nou

Achizitionezi acest voucher,iar dezvoltatorul plateste actele de vanzare-cumparare si comisionul Agentiei este 0 .

De regula taxele de vanzare-cumparare reprezinta 2% din valoarea proprietatii( la un pret de 50.000 EUR taxele sunt de 1000 EUR) ,insa utilizand acest voucher beneficiezi de pretul promotional de 300 EUR. 

Vochuer 300 EUR 

Beneficiezi de comision fix de 300 EUR indiferent de valoarea imobilului. .Valabil pentru toate imobilele cu exceptia imobilelor noi!