Bilete Voucher Echitație la Nana Farm - Nana Farm Echitatie

Voucher Echitație la Nana Farm

Nana Farm Echitatie, Călărași

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii



Nana Farm Echitație se ocupa de cursuri de echitatie pentru copii si adulti, echitatie de agrement si nu in ultimul rand, Hipoterapie, cea mai noua metoda de recuperare pentru persoanele cu probleme de orice fel.

Lectii de echitatie
Pentru copii cu varste mai mari de 6,5 ani si adulti. Lectiile sunt tinute de antrenori cu experienta bogata, licentiati CNFPA.


Plimbari
Toti cei care au invatat sa calareasca pot explora campurile si padurile dese din apropiere. Ferma noastra se afla intr-o locatie superba aproape de Bucuresti, dar la adapost de traficul si aglomeratia acestuia.


Echipament
Cine nu are echipament, nu trebuie sa-si faca griji, avem noi, dumneavoastra trebuie doar sa aveti dorinta si vointa de a incepe o noua aventura alaturi de noi. 


Excursii
Organizam constant si la cerere excursii de o zi pentru scoli si gradinite. Caii nostri sunt blanzi si adora copii. 


Team Building
Organizam TeamBuilding-uri cu diverse teme ecvestre, cavaleri, cowboy si de ce nu “amazoane”. Iesi din obisnuita teambuildingurilor clasice si organizeaza o iesire cu adevarat originala.


Hipoterapie
Va punem la dispozitie caii nostri pentru sedintele de terapie asistata de cai. Hipoterapia este recomandata persoanelor suferinde de diferite afectiuni fizice sau psihice.


Sedinte foto
Ne punem la dispozitie caii si locatia pentru sedinte foto de orice fel, in special pentru celebrele “Trash the Dress” sau sedinte foto inainte de nunta.


Petreceri
Suntem recunoscuti ca facem cea mai tare Repetitie de Craciun, dar si in timpul anului va punem la dispozitie “gratarul”.


Suport
Ne place sa spunem ca suntem Open Minded si suntem deschisi sugestiilor, laudelor si criticilor”.


PENSIUNE CAI

Pentru toti proprietarii de cai de agrement si nu numai, oferim pensiune in baza noastra…
Pentru orice intrebari legate de programul nostru, despre activitatile pe care le desfasuram sau programari la echitatie, vă rugam sa ne contactati.

Abonamentele sunt valabile 30 de zile de la data primei lectii.
Rezervarile pentru lectiile de echitatie se fac cu minim 24 de ore inainte în limita locurilor disponibile.