Bilete Voucher de fotografie: Amintiri de pus în ramă - Bucuresti

Voucher de fotografie: Amintiri de pus în ramă

Bucuresti, București

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Salut,
Sunt Emil, de la Baby Steps Photography!
De 5 ani, de când activez ca profesionist în domeniu, atrag atenția de fiecare dată când am ocazia asupra importanței alegerii corecte a fotografului.

Motivele sunt multe, dar cel mai important este că prin ochii lui vei retrăi, peste ani, evenimentul tău, indiferent ca este vorba de nuntă, botez sau un alt moment special din viața ta. Oricât ne-am dori să nu fie așa, amintirile dispar și emoțiile se estompează, dar fotografiile vor rămâne exact asa cum le-ai primit. Caută, cere recomandări, verifică portofolii, discută cu mai mulți fotografi pentru a te convinge că există acea potrivire între voi care poate duce la amintiri fotografice minunate.

Ceea ce-ți propun eu, în câteva cuvinte:

-          Stil fotojurnalistic (cadre naturale, autentice: fotograful redă, prin instantanee și încadrări originale, emoțiile, atmosfera și farmecul evenimentului);

-          Tarife corecte;

-          Termene foarte scurte de livrare a fotografiilor prelucrate (7 zile în cazul unei nunți, 2 zile pentru botezuri)

Fiecare voucher include selecția, editarea individuală a fotografiilor (în ceea ce privește încadrarea, luminozitatea, contrastul și balansul de alb) și livrarea lor în format digital, printr-un serviciu de transfer online.

Prețurile afișate sunt valabile pentru evenimentele care au loc în București. Pentru deplasările în afara Bucureștiului se va adăuga o taxă de transport, în funcție de distanță. Alte servicii sau produse (albume, printuri, tablouri, fotomărturii etc) vor fi achitate separat.

 

Pentru portofoliu, alte informații sau rezervare de dată, este nevoie să contactați echipa iabilet.ro, pe [email protected].