Bilete Voucher - Atelier de descrețit fruntea - pentru grupuri de adulți - Studioul de teatru și art-terapie Interior by Sabina Brândușe

Voucher - Atelier de descrețit fruntea - pentru grupuri de adulți

Studioul de teatru și art-terapie Interior by Sabina Brândușe, Bucuresti

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Oferă cadou o stare de bine. Un combo de relaxare, încredere și creativitate. O experiență este mult mai valoroasă și durabilă decât majoritatea obiectelor frumos ambalate.

Toți cei care au participat la atelierele de descrețit fruntea au plecat altfel decât au venit: mai relaxați, mai încrezători, mai ancorați în prezent, mai conștienți de ei și resursele lor. Și mult mai determinați să acționeze, să investească în starea lor de bine: în îndeplinirea planurilor, a visurilor, a nevoilor lor.
Persoana care va primi acest dar va cunoaște oameni noi, va afla mai multe despre sine, va crea un obiect care va fi cadoul său de la sinele autentic. Acest obiect va fi oglinda sa pentru momentul prezent, o radiografie a stării sale interioare.

Când vine vorba de beneficiile aduse de atelierele de teatru și art-terapie, lista este foarte lungă. Ca să îți faci o idee, las mai jos câteva dintre ele, urmând să mai completezi tu după ce vei avea parte de această experiență:

-socializarea
-spontaneitatea
-creativitatea
-creșterea productivității
-dezvoltarea memoriei și a atenției
-autocunoașterea
-îmbunătățirea comunicării (emoționale)
-reducerea stresului și a anxietății
-creșterea stimei de sine
-stimularea imaginii corporale pozitive
-îmbunătățirea stării fizice, mentale și emoționale
-dezvoltarea încrederii în sine și în ceilalți
-facilitarea procesului de acceptare
-dobândirea sentimentului de independență și autocontrol
-dezvoltarea de strategii sănătoase pentru a face față stresului și problemelor
-obținerea unei stări de echilibru
-redarea speranţei.

 

Acest atelier de grup are o durată de două ore și o componență de 4-8 participanți.

Eu sunt Sabina Brândușe, actriță, art-terapeut, trainer de dezvoltare personală prin teatru. Am o experiență de 19 ani în lucrul cu grupurile și o dorință continuă de a contribui la starea de bine a oamenilor.