Bilete Voucher Acces The Fun Place Pitesti - The Fun Place

Voucher Acces The Fun Place Pitesti

The Fun Place, Pitești

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Rezervă o experiență de neuitat la The Fun Place Pitești, locul ideal pentru a ieși din rutina zilnică, de a uita pentru o oră de lumea din exterior și pentru a trăi senzații complet noi!

Tu și echipa ta intrați într-o cameră cu o temă specifică și veți putea evada în 60 de minute dacă rezolvați toate puzzle-urile din acea cameră. În toată camera veți găsi indicii, jocuri de inteligență care vă vor stimula, puzzle-uri și ghicitori care pas cu pas vă vor aduce mai aproape de evadare.
Totul contracronometru.

Dispunem de 3 camere create special pentru ca experiența ta să fie una cât mai plăcută. Alege între:

Bonnie & Clyde`s Hideout (Nu mai sta pe gânduri! Ia-ți arma și insigna, adună-ți prietenii și porniți pe urmele răufăcătorilor! Este șansa voastră de a salva America de acești criminali și ocazia ta de a te afirma ca detectiv!)

The Virus (Sunteți ultima speranță a omenirii, va trebui să intrați în laboratorul lui Dr. Karl Friedmann, să recuperați antidotul și să scăpați de acolo la timp pentru a vă salva pe voi și toată populația planetei Pământ, altfel vom pieri cu toții!)

Prototype X (Anii ‘90. O tânără echipă de cercetători români construiește, într-un mic garaj improvizat, prototipul X, o tehnologie care le permite autoturismelor să funcționeze fără combustibil fosil.Tu si echipa ta de hoți profesioniști trebuie sa spargeti atelierul și sa furati Prototipul X.)

Analizează cu atenție fiecare lucru din cameră, îți poate da indicii care să te ajute la evadare. Camerele sunt create în așa fel încât indiciile să se lege între ele și să vă testeze abilitățile de corelare.

- Numarul de jucatori care pot intra in camera este de 2-6 jucatori.

- Voucherul este valabil pentru numarul de jucatori pentru care a fost achizitionat. In cazul in care vin mai putini, voucherul ramane valabil in conditiile achizitiei de pe iabilet.ro. Daca se prezinta jucatori in plus, acesti vor trebui sa suporte costul suplimentar, afisat in locatie pentru fiecare persoana.

-Accesul in locatie se face pe baza voucherului si cu rezervare in prealabil la numarul de telefon inscriptionat pe voucher