Bilete Voucher Acces Cryptex Escape Room - Cryptex Escape Room

Voucher Acces Cryptex Escape Room

Cryptex Escape Room, București

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Evadează din rutină la Cryptex Escape Room!
Cryptex Escape Room te așteaptă cu 5 camere tematice potrivite pentru toate vârstele.

Incepi aventura alături de cei dragi în rezolvarea misterului dispariții prof. J. Lockwood rezolvând în fiecare cameră cate unmister ce v-a duce la aflarea adevărului final!


Ia-ți doza de aventură intr-una din cele 5 camere ale noastre!


Anonymous - Pierdut în lumea criptografiei, ai 60 de minute la dispozitie sa decriptezi codul ce ascunde locația Casei



Conspirative Casa Conspirativă - Ajuns pe urmele dispariției prof. J. Lockwood, te găsești blocat în Casa Conspirativă din Piața Victoriei, se pare ca profesorul a lăsat o serie de indicii care să va ajute și să continuați aventura mai departe.



Arhivele Vaticanului - Cea mai grea provocare aici vă așteaptă! În liniște trebuie să vă puneți mintea la contribuție pentru a găsi pergamentele sacre ce ascund locația ultimelor Catacombe ale Cavalerilor Templieri.



Cabana Părăsită by EXIT - Pierduți în miez de noapte prin pădure, înfrigurați, plouați și speriați găsiți adăpost într-o Cabană întunecată. Rupți de oboseală, adormiți și vă treziți încuiați într-un joc plin de provocări pus la cale de nemuritorul Carlos pentru a vă recâștiga libertatea. Joc bazat după board gameul de la EXIT cu același nume



Catacombele Templierilor- Aventura dispariției prof. J. Lockwood ajunge în punctul culminant. După ce au deslușit misterele din
Vatican, cercetările i-au dus spre destinația finală, “Catacombele templierilor”.Aici vă îndrumă pe voi să urmăriți firul istoriei și să descoperiți comoara secretă a templierilor.

Dupa achizitionarea voucherului, va trebui sa sunati la numarul de telefon imprimat pe acesta, pentru a face o rezervare.

Biletele sunt disponibile în reteaua iaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.