Bilete Voucher Acces Captive Escape Room - Captive Escape Room

Voucher Acces Captive Escape Room

Captive Escape Room, București

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Captive Escape Room este una dintre cele mai apreciate locatii de escape rooms din Romania. Cu sase camere de joc spectaculoase, o receptie primitoare si o atmosfera placuta, Captive va invita sa intrati in lumea fascinanta a jocurilor de evadare.

Aveti ocazia sa rezolvati toate enigmele, sa descoperiti misterele ascunse in fiecare camera si sa intrati in rolul unui veritabil detectiv. Mecanismele complexe, care se vor activa pe neasteptate, provocarile logice care va vor tine cu sufletul la gura pe tot parcursul jocului, suspansul si distractia transforma Captive Escape Room intr-un loc care furnizeaza experiente memorabile clientilor sai. Cu un feedback foarte bun primit de-a lungul timpului, Captive se adreseaza tuturor celor care doresc sa petreaca timp de calitate cu prietenii, familia sau colegii, intr-un mod inteligent si cu adevarat distractiv.

Escape rooms:

The Gauntlet

 Storyline: Dupa ce Thanos si-a pus in aplicare planul diabolic si a facut sa dispara jumatate din Univers, echipa voastra de supereroi cauta o cale de a repara raul facut. Se pare ca singura solutie pentru a restabili vechea ordine este sa recuperati manusa si pietrele infinitului din grota unde au fost ascunse de Titanul Nebun.

H2Out

Storyline: Sunteti in anul 2143. Marele razboi nuclear declansat de cauza lipsei apei potabile tocmai s-a incheiat, lasand in urma o planeta parjolita.  Misiunea voastra este se repuneti in functiune o veche statie de tratare a apei si sa salvati putinii supravietuitori care depind de ea, inainte ca o mega furtuna de nisip sa va blocheze inauntru.

Coca-Cola - The Secret

Storyline: Va aflati in biroul lui John Pemberton, inventatorul retetei de Coca-Cola. Echipa lui de designeri a ascuns in camera mai multe modele de sticle pe care voi trebuie sa le gasiti in 60 de minute. Provocarea pare simpla, dar oare veti reusi sa o duceti la bun sfarsit?

James Bond - Nowhere to hide

Storyline: MI6 va trimite sa investigati camera conspirativa a lui James Bond, care, intre timp, a devenit suspectul numarul 1 al Serviciului Britanic de Informatii intr-un caz de crima si inalta tradare. Odata ajunsi acolo, va treziti prinsi intr-o capcana din care trebuie sa iesiti in 60 de minute.

Langdon's Challenge

Storyline: Intrati in biroul unui mason de rang inalt, bun prieten cu Robert Langdon, celebrul personaj al romanelor lui Dan Brown. Va trebui sa jucati rolul profesorului de la Harvard si sa descoperiti misterul in jurul caruia a fost contruita camera.

 

Captive Outside Reality

Storyline: O sedinta de spiritism inceputa din curiozitate, intre prieteni, merge prost.  Camera incepe sa se invarta cu voi si ramaneti blocati intr-un univers paralel, aparent fara iesire. Aveti, totusi, o sansa de a va intoarce in lumea reala…

 

 

- Voucherul poate fi folosit doar in locatia Captive Escape Room din Bucuresti, la una dintre camerele operate.

- Numarul de jucatori care pot intra intr-o camera este de 2-6 jucatori.

- Voucherul este valabil pentru numarul de jucatori pentru care a fost achizitionat. In cazul in care vin mai putini, voucherul ramane valabil in conditiile achizitiei de pe iabilet.ro. Daca se prezinta jucatori in plus, acesti vor trebui sa suporte costul suplimentar, afisat in locatie pentru fiecare persoana.

- Varsta minima de participare este de 14 ani.

-Accesul in locatie se face pe baza voucherului si cu rezervare in prealabil la numarul de telefon inscriptionat pe voucher