Bilete Voucher Acces Breakout Escape Rooms - Breakout Escape Rooms

Voucher Acces Breakout Escape Rooms

Breakout Escape Rooms , București

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Breakout este unul dintre primele escape room-uri deschise in Romania. Odata cu trecerea timpului, acesta a devenit un reper important pe piata de escape rooms din Bucuresti.

Breakout pune la dispozitia clientilor patru camere cu scenarii spectaculoase si mecanisme surprinzatoare, camere care se regasesc, acum, si in orase precum Londra, Amsterdam sau Belgrad. Cu o localizare centrala, in vecinatatea parcului Cismigiu, locatia noastra este un must visit pentru orice pasionat de escape rooms, dar si pentru cei care sunt in cautare de distractie si de provocari inteligente.

Escape rooms:

Piratii din Caraibe – The Flying Dutchman:Actiunea se petrecere pe corabia blestemata a lui Davy Jones, de unde un grup de pirati a furat un obiect pretios. Cativa pirati au ramas, insa, blocati pe nava si trebuie sa gaseasca o cale de a scapa de pe corabie inainte de a fi prea tarziu.

Fast & Furious – The GarageUn mercenar o rapeste pe Letty, iar, pentru a o recupera, Dominic, Brian si gasca lor trebuie sa dea o serie de spargeri la mai multe banci din oras pentru a face rost de bani.

The Batcave: Joker si acolitii sai evadeaza din azilul Arkham cu scopul de a-l captura si executa pe Batman, chiar in pestera pe care acesta o foloseste drept ascunzatoare. Va reusi Bruce Wayne sa scape si sa redevina eroul Gothamului?

Jack The RipperJack Spintecatorul face a cincea victima. Investigatia ii conduce pe detectivi in vestul Londrei, pe Ashburn Road, acolo unde locuiesc cei trei suspecti principali. Oare au timp sa elucideze cazul inainte ca ucigasul sa loveasca din nou?

- Voucherul poate fi folosit doar in locatia Breakout Escape Rooms din Bucuresti, la una dintre camerele operate.

- Numarul de jucatori care pot intra in camera este de 2-6 jucatori.

- Voucherul este valabil pentru numarul de jucatori pentru care a fost achizitionat. In cazul in care vin mai putini, voucherul ramane valabil in conditiile achizitiei de pe iabilet.ro. Daca se prezinta jucatori in plus, acesti vor trebui sa suporte costul suplimentar, afisat in locatie pentru fiecare persoana.

- Varsta minima de participare este de 14 ani.

- Accesul in locatie se face pe baza voucherului si cu rezervare in prealabil la numarul de telefon inscriptionat pe voucher