Bilete Vița de Vie – ŞASE / ŞASE tour - 22 feb '19, ora 21:00 - Underground Pub

Vița de Vie – ŞASE / ŞASE tour

Underground Pub, Iasi

vineri, 22 februarie '19, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Vița de Vie prezintă turneul ȘASE/ȘASE.

ȘASE/ȘASE este cel mai nou album Viţa de Vie, un concept împărţit în două secţiuni de albume care s-au intregrat şi reunit în octombrie 2018. Prima parte, ŞASE (+), a fost lansată pe 29 octombrie 2016; cea de a doua, ŞASE (-), a fost lansată pe 27 octombrie 2018.

Este pentru prima oară când veţi avea ocazia de a vedea şi audia live toate cele 12 piese de pe album (şi nu numai!).

Lucrul la albumul ȘASE/ȘASE s-a întins pe durata a şase ani de studiu, muncă şi creaţie.

Grafica albumului ȘASE/ȘASE este concepută de Agi (Adrian Iota) si este una de excepție. Cele doisprezece simboluri de pe coperţi, fiecare aparținând uneia dintre piese, sunt așezate în forma a două zaruri.

Despre Vița de Vie putem să vă povestim multe: că fac muzică de peste 20 de ani, că au lansat 10 albume dar poate ce-i mai important e că au crescut împreună cu fanii lor, susţinându-se reciproc. Faptul că mereu au încercat să mențină calitatea muzicii lor la un nivel ridicat i-a adus în locul pe care îl ocupă astăzi.

Viţa de Vie înseamnă:

Adrian Despot – chitară & voce
Sorin Tanase – tobe
Cezar Popescu – chitară & voce
Adrian Ciuplea – bass
Mihai Ardelean – clape

FB: www.fb.com/vitadevie
Youtube: www.youtube.com/vitadevieofficial


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.