Bilete Vița de Vie – lansare single și videoclip - 29 mar '18, ora 22:00 - Reflektor Venue

Vița de Vie – lansare single și videoclip

Reflektor Venue, Timisoara

joi, 29 martie '18, ora 22:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 29 martie Vița de Vie vin pentru prima oară în Reflektor Venue, club care le va fi gazda evenimentului de lansare a single-ului și videoclipului cu numărul trei, extras de pe de pe partea a doua a albumului ȘASE/ ȘASE, ȘASE(-), album ce se va lansa în toamna anului 2018.

Pentru ȘASE (-) Vița de Vie și-a propus ca fiecare din cele 6 piese care va compune albumul să aibă și un suport video iar rezultatele vor fi pe măsura. Au păstrat simbolistica generală a conceptului Șase/Șase, însă au simțit nevoia să aducă ceva în plus.


Despre Vița de Vie putem să vă povestim multe: că fac muzică de peste 20 de ani, că au lansat 9 albume, dar poate ce-i mai important e că au crescut împreună cu fanii lor și au avut grijăunii de ceilalti. Pentru ei au încercat să țină mereu ștacheta ridicată, iar asta i-a adus în locul pe care îl ocupă azi.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - partener Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
……………………………………………………………….
FB: www.fb.com/vitadevie 
Youtube: www.youtube.com/vitadevieofficial