Bilete Vinerea SKA la The Pub: Concert Suburbia11 și Recycle Bin - 21 feb '20, ora 21:00 - The Pub - Universitatii

Vinerea SKA la The Pub: Concert Suburbia11 și Recycle Bin

The Pub - Universitatii, București

vineri, 21 februarie '20, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Salutare Bu-cu-reeești! Suntem Suburbia11. și împreună cu prietenii de la Recycle Bin Band propunem următoarea treabă: dublu trompete, dublu atitudine și triplu-șurub punk, pe 21 februarie de la ora 21:00 într-un dublu concert la The Pub - Universitatii! Nu suntem la prima ispravă cu acești băieți hotărâți, așa că vă putem promite de pe acum o super-petrecere!
Ska-ra-pa-pa-puuuunk!

See ya, punk people! ????

===================

Suburbia11.: Suntem probabil cea mai energică și veselă trupă de ska-punk de pe aici. 5 băieți și 10 instrumente, ne-am ”găsit” la Sibiu, acum 4 ani și de atunci colindăm țara în toate direcțiile. Am pus un pic de reggae și un pic de sound balcanic în piesele noastre, și se pare că am găsit rețeta perfectă care ne ajută să nu avem nicium om în stare să stea pe scaun atunci când urcăm pe o scenă mare sau mică, de festival sau club.

Nu ne plac cuvintele mari, dar încercăm să cântăm despre acele lucruri care credem noi că au sens pe lume: să te simți bine, să iubești un pic mai tare, să vorbești mai răspicat atunci când vremurile o cer. Facem fiecare ce ne pricepem mai bine, într-o ordine pur aleatorie: Claudiu (voce și chitară acustică), Sanyi (trompetă, trombon, acordeon, melodică, tilincă), Blink (chitară-bas), Dragoș (chitară electrică), Alex (tobe). Ne plac câteva trupe un pic prea tare, și nu ne supărăm deloc dacă după un concert de al nostru o să ai chef de niște Dubioza Kolektiv, Manu Chao, SARS sau Bongo Botrako.

Recycle Bin Band: "Am apărut din cenusa odioasa a muzicii punk romanesti prin fuziunea Pokemonului cu doi dintre membri ex-trupei Buzz ce urau visceral muzica emo ( Bitza si X-u’) si cu anarho punkistul Grim, ce activa la modul senzational in trupa Cobe. Am inceput sa zanganim impreuna din 18 martie 2007, si de atata voie buna si inspiratie Divina s-a nascut albumul '''STUPIDITY TOUR'''.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.