Bilete Veronica și trăistuța fermecată - 3 iul '21, ora 13:00 - La Ingineri Bistro

Veronica și trăistuța fermecată

La Ingineri Bistro, București

sâmbătă, 3 iulie '21, ora 13:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Nu suntem egoiști, doar ingineri! Așa că ne gândim la cei mici și le punem și lor terasa la dispoziție, sigur, dacă vin cu părinții! Veronica primește în dar de ziua ei, de la Zâna Păpădiilor, o trăistuță fermecată, care-i va îndeplini orice dorință.
 
Din păcate, ea refuză să împartă această bucurie și zâna o pedepsește. În căutarea trăistuței, ea ajunge într-o pădure, unde se întâlnește cu Motanul Tănilă, simpaticul Aurică, dar și cu Vulpița cea șireată, care o îndeamnă să facă lucruri rele. Pe drum peripețiile se țin lanț, spre amuzamentul celor mici.
Este un spectacol interactiv, cu actori și păpuși, din care copiii vor învăța că orice vis se poate transforma în realitate, dacă îți dorești foarte tare și dacă ai un suflet bun.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in format fizic in magazinele Flanco, Diverta, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman,  Libmag si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara