Bilete Vama @ Sala Polivalenta - 18 nov '22 - Sala Polivalenta

Vama @ Sala Polivalenta

Sala Polivalenta, București

vineri, 18 noiembrie '22

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Trupa Vama, concert extraordinar pe 18 noiembrie la Sala Polivalentă

Tudor Chirilă anunță că e în plină recuperare vocală și că primul show din această toamnă al trupei Vama va fi vineri, 18 noiembrie, la Sala Polivalentă. Concertul extraordinar de luna viitoare reprezintă o reprogramare a show-ului Vama care urma să se desfășoare vineri, 29 iulie, la Arenele Romane din București.

Solistul Trupei Vama a făcut public motivul pentru care nu a putut cânta în ultima perioadă, precum și cel pentru care primul concert din această toamnă se va desfășura la Sala Polivalentă, pe 18 noiembrie. „A fost o vară foarte grea pentru mine. După turneul cu „Visul American”, am fost diagnosticat cu un edem pe una din corzile vocale. Asta m-a făcut să anulez aprope toate concertele antamate în vara care tocmai a trecut. Am sperat că edemul va ceda la tratament, dar țeapă. Am ajuns într-un final la Hamburg la început de septembrie unde m-am operat și am început reeducarea vocală post operatorie. A fost greu de hotărât mai ales că tot vara asta a murit și doamna Duțescu, terapeutul vocal cu care am lucrat o viață de om. Așa că m-am trezit singur cu toate deciziile pe cap și cu niște filmări pe care trebuia să le termin. Apoi, cum spuneam, Hamburg. Am să mai vorbesc despre Hamburg și despre Mevoc Center și echipa pe care am întâlnit-o acolo. Am să scriu despre experiența asta în newsletter-ul meu, http://www.tudorchirila.com/newsletter/. E mult de scris din atât de multe puncte de vedere: experiență medicală, experiență psihologică, învățare, cercetare, etc. E o școală de terapie vocală diferită, însă am avut surpriza să validez metoda doamnei Duțescu cu echipa din Germania, să confirm că tot ce am făcut cu ea a fost bine și că situația nu este neapărat consecința folosirii deficitare a vocii. Spun asta pentru că știu cât de multă nevoie este în industria muzicală din România, în teatru sau chiar în film de conștentizarea importanței antrenării și folosirii vocii. Știu că eu am părăsit UNATC total descoperit pe partea asta și știu că vocea nu doar se primește, ci ulterior se educă. Pe mine m-a costat mult de tot faptul că n-am învățat nimic în facultate la capitolul ăsta. Una peste alta, sunt în plin proces de recuperare vocală, voi începe să cânt în curând și aș vrea să vă amintesc că pe 18 noiembrie Vama are la Sala Polivalentă primul show din această toamnă. Să ne vedem cu bine și... să fie voce, vorba cuiva”, a declarat Tudor Chirilă.

Trupa Vama este compusă din Tudor Chirilă - voce, Eugen Caminschi - chitară, Gelu Ionescu - claviaturi, Lucian „Clopo” Cioargă - tobe şi Dan Lucian Opriș - bas.

Concertul Vama din 18 noiembrie este organizat de Media Group Services International.

Trupa Vama este compusă din Tudor Chirilă - voce, Eugen Caminschi - chitară, Gelu Ionescu - claviaturi, Lucian „Clopo” Cioargă - tobe şi Dan Lucian Opriș - bas.

Concertul Vama din 18 noiembrie este organizat de Media Group Services International.

Punem la dispoziție 10 bilete pentru persoane cu dizabilități și însoțitorii acestora. Mai multe detalii pe adresa de mail [email protected]

Copiii pana la 6 ani inclusiv au acces gratuit la eveniment, insa fara loc pe scaun.

Copiii de peste 7 ani au nevoie de bilet pentru acces la eveniment.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.