Bilete Urma at /FORM Space - 29 oct '20, ora 21:00 - FORM SPACE

Urma at /FORM Space

FORM SPACE, Cluj-Napoca

joi, 29 octombrie '20, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Data mentionata pe eveniment este temporara. Aceasta data nu este stabilita oficial si nu este data FINALA. Revenim cu data oficiala curand!

Fondată în primăvara anului 2003 la Cluj, cu o evoluţie constantă, marcată de succes, URMA a îmbogăţit scena rockului alternativ românesc cu 4 albume de studio: „Nomad Rhymes” (2003), „Anger as a Gift” (2005), „Trend Off” (2007), „Lost End Found” (2013) şi cu apariţii live în România, Ungaria, Franța, Germania, Elveția și Marea Britanie.

Trademark-ul sonor al trupei URMA a fost amprentat de îmbinarea armonioasă a chitărilor acustice și a diverselor elemente de percuție, în prezența diverselor instrumente de suflat, precum flautul, saxofonul sau trompeta.

„Buy me with a coffee’’, „Terminus” sau „Cine iubește și lasă” sunt fredonate cu patos la fiecare revenire pe scenă a formației, iar odată cu fiecare concert, URMA ne dezvăluie o nouă poveste, un nou line-up, un nou concept de show, purtându-ne de la o cântare într-o locație neașteptată precum o sală de cinema, scena Ateneului Român sau o clădire de patrimoniu aflată în pericol, la concerte cu o tematică inedită, cu un invitat special sau cu un scop umanitar.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX,Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.