Bilete UNFORGETTABLE FESTIVAL - Bilet de o zi - 15 Septembrie - 15 sep - Romexpo

UNFORGETTABLE FESTIVAL - Bilet de o zi - 15 Septembrie

Romexpo, București

duminică, 15 septembrie

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Acces General - Day Pass - 15 Septembrie - Presale

Cu loc in picioare in spatele categoriei Premium.

390 lei249 lei
Premium - Day Pass - 15 Septembrie - Presale

Include: loc pe scaun in zona special amenajata Premium, in spatele categoriei VIP, acces separat in zona Premium, zona de drinks & beverage separata si exclusiva si acces gratuit la afterparty-ul evenimentului (in limita locurilor disponibile).

690 lei449 lei
VIP - Day Pass - 15 Septembrie - Presale

Include: loc pe scaun in zona special amenajata VIP din fata scenei, acces separat in zona VIP, zona de drinks & beverage separata si exclusiva si acces gratuit la afterparty-ul evenimentului (in limita locurilor disponibile).

950 lei649 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Într-o atmosferă de neuitat si in premiera pentru Bucuresti: Jessie J, una dintre cele mai apreciate voci din lume va incheia triumfator ultima zi – 15 septembrie - si, implicit, intregul festival UNFORGETTABLE.

Vocea puternică și versatilă a artistei britanice va răsuna pe scena festivalului, interpretând, alaturi de trupa proprie si beneficiind de suportul tehnic al unor echipamente scenice deplasate special din Marea Britanie, hituri precum „Price Tag”, „Domino”, „Bang Bang” și multe altele, într-un spectacol de neuitat.

 

Toate experiențele unice și memorabile muzicale oferite de UNFORGETTABLE Festival vor fi susținute de artiști de renume mondial care vor crea momente magice.

Fiind un festival care se respectă și își iubește publicul, un festival al premierelor, promitem și trei zone gastronomice, respectiv cea franțuzească, cea britanică și cea italiană, ce se vor împleti într-o simfonie a gusturilor oferite de restaurante cunoscute.

Romexpo va fi pentru o zi un areal cosmopolit, un loc de poveste dintr-o capitală europeană celebră, unde vă veți putea întâlni cu spectaculoși artiști stradali, stand-up și comedianți, veți trăi experiențe de magie și iluzionism, veți întâlni oameni-statuie și bineînțeles vă veți încărca de multă voie bună și distracție garantată alături de trupa de varietăți a festivalului.

Nu vor lipsi și experiențele unice oferite de sponsorii și partenerii festivalului și vă veți bucura de o scenă concept unică, cu ecrane uriașe care vă vor transpune într-o lume magică.

Vino să vezi spectacole memorabile într-o zi de poveste.

Trăiește o experiență simfonică de neuitat la Romexpo pe 15 septembrie.

UNFORGETTABLE – un festival al premierelor, o călătorie muzicală care te va purta dincolo de orizonturile cunoscute, într-o lume unde muzica este magie și magia devine realitate.

Together. Unforgettable.