Bilete UNFORGETTABLE FESTIVAL - Bilet de o zi - 14 Septembrie - 14 sep - Romexpo

UNFORGETTABLE FESTIVAL - Bilet de o zi - 14 Septembrie

Romexpo, București

sâmbătă, 14 septembrie

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Acces General - Bilet de o zi - 14 Septembrie - Presale

Cu loc in picioare in spatele categoriei Premium.

390 lei249 lei
Premium - Bilet de o zi - 14 Septembrie - Presale

Include: loc pe scaun in zona special amenajata Premium, in spatele categoriei VIP, acces separat in zona Premium, zona de drinks & beverage separata si exclusiva si acces gratuit la afterparty-ul evenimentului (in limita locurilor disponibile).

690 lei449 lei
VIP - Bilet de o zi - 14 Septembrie - Presale

Include: loc pe scaun in zona special amenajata VIP din fata scenei, acces separat in zona VIP, zona de drinks & beverage separata si exclusiva si acces gratuit la afterparty-ul evenimentului (in limita locurilor disponibile).

950 lei649 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Împreună, într-o atmosferă de neuitat: Lara Fabian, Garou, Julien Dassin, Chiara di Bari, Daniel Lavoie, sub bagheta maeștrilor dirijori: Giora Linenberg și Daniel Jinga, alături de Orchestra Operei Naționale București, vă vor încânta la UNFORGETTABLE Festival în a doua zi – 14 septembrie.

 

O colaborare magică în premieră alături de orchestra simfonică va fi cea dintre extraordinarii artiști francezi Lara Fabian și Garou. Vocea marii artiste, Lara Fabian, vă va răsfăța auzul și sufletul cu melodiile sale inconfundabile cum ar fi: „Je t’aime”, „Je suis malade”, „Adagio” și multe altele.

 

Garou, alături de prietenii săi Julien Dassin, Chiara di Bari și Daniel Lavoie, care au făcut parte din castingul legendar al celebrului musical ”Notre-Dame de Paris” vor interpreta pentru prima oară în România melodii celebre precum: „Belle”, „Tu vas me détruire”, „Le temps des cathédrales” etc.

 

Julien Dassin, în cadrul recitalului său, va interpreta într-o manieră simfonică și multimedia celebrele cântece ale legendarului său tată, Joe Dassin: „Et si tu n’existais pas”, „Salut”, „À toi” etc.

 

Chiara di Bari va adăuga o notă specială fiecărui moment artistic, alături de prietenii săi Garou și Daniel Lavoie, interpretând melodii celebre din „Notre-Dame de Paris” și din istoria muzicii franceze, în general.

 

Cu siguranță, seara va fi marcată de întâlnirea istorică dintre doi mari artiști contemporani – Lara Fabian și Garou, care vor interpreta în duet, câteva dintre cele mai frumoase cântece compuse vreodată, dar fiecare dintre ei va cânta și împreună cu Laura Bretan, care va prelua partitura susținută de Celine Dion în celebrul cântec „Sous le vent”, alături de Garou și va fi ea însăși alături de Lara Fabian (cei care au fost anul trecut în public și au auzit interpretarea „Adagio” știu despre ce e vorba).

 

Toate experiențele unice și memorabile muzicale oferite de UNFORGETTABLE Festival vor fi susținute instrumental de către prestigioasa Orchestra a Operei Naționale București, sub bagheta maeștrilor dirijori de talie internatională Giora Linenberg și Daniel Jinga.

 

Fiind un festival care se respectă și își iubește publicul, un festival al premierelor, promitem și trei zone gastronomice, respectiv cea franțuzească, cea britanică și cea italiană, ce se vor împleti într-o simfonie a gusturilor oferite de restaurante cunoscute.

 

Romexpo va fi pentru o zi un areal cosmopolit, un loc de poveste dintr-o capitală europeană celebră, unde vă veți întâlni oameni-statuie și bineînțeles vă veți încărca de multă voie bună și distracție garantată alături de trupa de varietăți a festivalului.

 

Nu vor lipsi și experiențele unice oferite de sponsorii și partenerii festivalului și vă veți bucura de o scenă concept unică, cu ecrane uriașe care vă vor transpune într-o lume magică.

 

Vino să vezi spectacole memorabile într-o zi de poveste.

 

Trăiește o experiență muzicală și senzorială de neuitat la Romexpo pe 14 septembrie.

 

UNFORGETTABLE – un festival al premierelor, o călătorie muzicală care te va purta dincolo de orizonturile cunoscute, într-o lume unde muzica este magie și magia devine realitate.

 

Together. Unforgettable.