Bilete Umbra - lansare EP / Expirat / 04.11 - 4 nov '19, ora 20:00 - Expirat Halele Carol

Umbra - lansare EP / Expirat / 04.11

Expirat Halele Carol, București

luni, 4 noiembrie '19, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Umbra lansează pe 4 noiembrie 2019, la Expirat, un album în format EP care promite să fie tot ce-ti dorești de la formație. În deschidere: Ana Coman.

Noi suntem Umbra și cântăm indie rock alternativ pentru oamenii mari cu suflet de copil. Ascultă-ne dimineața când mergi la job și speră la o lume mai bună sau seara când ești singur, cu lumina stinsă. Ascultă-ne dacă nu ai încă întrebarea potrivită pentru că răspunsul o să vină de la sine.

 :umbra lansează pe 4 noiembrie 2019, la Expirat, un album în format EP care promite să fie tot ce-ti dorești de la formație.

"Incredibilul accident de-a fi cuminte" este o colecție de povești scurte în stilul :umbra despre încercările omului normal în lumea în care timpul e grăbit și toate sunt pe dos. Titlul albumului conturează traseul simțurilor sufletului nobil, de la sentimentele de inadecvare între semeni până la fericirea găsită în lucrurile banale. O poveste cu final imprevizibil, trăită cu lipsa de urgență a omului ce își împlinește destinul în etape, "Incredibilul accident de-a fi cuminte" ne poartă în universul invers sorții fatidice omului cuminte, chinuit de nedreptate sau de lipsa de șansă, căruia însă i se oferă șansa unui destin pozitiv.

:umbra ne invită la un traseu emoțional prin sunete, iar albumul ne oferă finalul sau ca pe un antidot administrat, după îndelunga introspecție, epocii pe care o experimentam cu toții.

Înființată în ianuarie 2015, :umbra aparține unui nou val de nume importante ale scenei alternative/indie rock, surprinzând printr-un sunet puternic și melodios cu influențe post rock și grunge.

Primul album al trupei „Noi, restul”, este albumul călătoriei fiecăruia către omul din prezent. Este albumul care te face să te bucuri de răspunsuri. De la cele mai intense trăiri până la speranța cea calmă, piesele de pe „Noi, restul” își găsesc rostul în mintea celor care caută trăirea autentică și necenzurată.

În 2019 :umbra lansează două live sessions pentru piesele "Ce bine-i aici" și "Come as you are" (o reinterpretare în stil propriu a piesei formației Nirvana), single-ul de studio "Azi nici timpul n-are timp" și un videoclip ce marchează atat prima colaborare, cu Ana Coman, cât și primul single în rotație la un post important de radio, pentru piesa “Căzuți din luna”.

Facebook: https://www.facebook.com/douapuncteumbra/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/4r0BvmKa38YcA9jQh1LRoA
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCYKlhk7u1NXgkyQbFde1tgA
Instagram: https://www.instagram.com/douapuncteumbra/

Ana Coman a început să cânte datorită rubricii radio, ”Ana are cântec”, de la Radio Guerrilla, care a prins notorietate de-a lungul timpul.

La început au fost coveruri, dar ușor-ușor s-a ambiționat și a început să-și compună propriile piese. După prima piesă lansată oficial, Real Life, produsă de Alexei Țurcan (Travka) au urmat câteva concerte în Expirat, participări la Sofar Iași & București, și o ascensiune destul de mare.

Din momentul lansării celui de-al doilea single, The Hunt, i-a cooptat pe Dan Minel Stoica (Jurjak / NoruNegru / Tourette Roulette) și Daniel Olteanu (Jurjak / El Negro), închegând un proiect serios. În luna mai a lansat al treilea single, Run, produs de Daniel Olteanu, colegul de trupă. Au urmat concerte la Expirat, Control și la festivalurile Femei pe Mătăsari, Rocanotherworld, Electric Castle și Focus în The Park.

Facebook: https://www.facebook.com/anacomanofficial/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/4j9MwaZCANMjIyYLAC4pAW
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDEOu-Oa2mYSunJcoUd98jA

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.