Bilete Tzitzi-Poc – Cel mai mare vis al copilăriei @ #FAMILYFEST Island - 18 iul '20, ora 10:30 - FamilyFest Island

Tzitzi-Poc – Cel mai mare vis al copilăriei @ #FAMILYFEST Island

FamilyFest Island, București

sâmbătă, 18 iulie '20, ora 10:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Vino si tu la #FAMILYFEST Island să te distrezi alături de noi, pe data de 18 iulie 2020, sâmbătă, începând cu orele 10:30 pe insula de pe Lacul Fundeni.

Bun venit pe tărâmul magic #FAMILYFEST Island! Și spunem tărâm magic pentru că timpul petrecut împreuna cu familia este cel mai pretios. Aici găsiți activități specifice pentru cei mici dar și pentru cei mari, pentru bunici, părinți și copii.

Evenimente în aer liber pentru toată familia în centrul Bucureștiului, Sector 2.
Locație: Insula de pe Lacul Fundeni.

Accesul în locatia #FAMILYFEST Island, se face doar cu mască de protecție.

Capacitatea maximă de persoane admisă de lege, este de 500.
Evenimentele marca Sprint Media Group, vor fi organizate respectand toate normele in vigoare, comunicate de Guvernul Romaniei.


Tzitzi-Poc: Cel mai mare vis al copilăriei: Un spectacol plin de aventuri, în care cei mici descoperă cum s-au cunoscut Tzitzi și Poc. Un spectacol despre ce înseamnă un vis măreț, despre cum să depășim obstacolele, despre auto-disciplină, responsabilitate, înțelegerea și acceptarea diferențelor dintre noi. Și mai ales, un spectacol care îi împrietenește pe cei mici cu emoțiile lor!


Toți spectacorii plătesc bilet
Vârsta recomandată: 3-8 Ani
Așezarea în sală se face în ordinea sosirii.

Se vor respecta cu strictețe toate măsurile sanitare de protecție!
Fiecărui spectator i se va lua temperatura înainte de a i se permite accesul în spațiul dedicat desfășurării spectacolului, care va avea loc în aer liber. De asemenea, se va pune la dispoziție dezinfectant și se va respecta distanța între spectatori.

Partener media principal:Itsy Bitsy

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.