Bilete Tussin // lansare album “TULBURE” - 24 mai - Club Guesthouse

Tussin // lansare album “TULBURE”

Club Guesthouse, București

vineri, 24 mai

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

18

Accesul este permis doar persoanelor peste 18 ani.

Vineri pe 24 mai Tussin vă așteaptă in CLUB GUESTHOUSE pentru a lua parte la evenimentul de lansare a celui mai recent album - “TULBURE”. Pe langa hit-urile albumului UBER, O DOAMNE sau PIRAMIDA/LABIRINT, vom putea asculta si bangerele ce au facut istorie in ultimii ani.

Atenție este un eveniment cu acces 18+
Open doors  @ 21:00
 
Invitați: Ian, Oscar, Aerozen, FLORIS, BLANCO, Verty
 
Warm Up/ After DJ: Robi & supernOva
 
Dealungul timpului, Tussin arată prin colaborări și prin modul în care activează în scena muzicii românești ce fel de artist este și ce poate crea. Prin personalitaea lui și caracterul jovial acesta devine ușor de plăcut de către oricine, astfel rezonand cu piesele lui.
Ei bine prin intermediul noului album intitulat “TULBURE” acesta ne prezintă un sound mai matur față de ce a arătat lumii până acum. Beat-urile sunt bogate țînându-te captivat și alert, si se complementeaza cu versuri care îi subliniază monologul interior, vezi noul lead single “Știi…” lansat împreună cu Oscar.
În anul 2022 Tussin a lansat materialul “Căpitanu’“ ce avea să devină un tracklist plin de hit-uri precum “Sensibil la lumina”,  “ORA 6”, “ Ce intrări avem” și multe altele. “Căpitanu’“  a depasit borna de 25 de milioane de ascultari si continua sa faca istorie.