Bilete 3 Sud Est - Turneu "Stele" @ Iasi - 24 oct '18, ora 19:30 - Teatrul Luceafarul

3 Sud Est - Turneu "Stele" @ Iasi

Teatrul Luceafarul, Iasi

miercuri, 24 octombrie '18, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Dupa ce a lansat hituri precum “Stele” si “Cine esti?”, 3 Sud Est & SE Band va invita la un show live emotionant, un mix de bucurie si nostalgie.

Vom face o calatorie muzicala in timp din 1998 pana in 2018.

Hituri precum “Ai plecat”, “Amintirile”, “Clipe”, “De ziua ta”, “Emotii”, “Stele” si multe alte piese ce vor suna magic cantate la unison alaturi de fanii legendarei trupe.

“In cariera noastra ne-am dorit sa facem facem totul memorabil.

Vrem ca acest turneu sa creeze amintiri pentru  restul vietii.
 
Suntem recunoscatori pentru tot suportul vostru.
 
Multumim!
 
Cu toata dragostea, 
 
Laurentiu, Mihai si Viorel ( 3 Sud Est ).
 

Ora acces: 18:30 Ora incepere show:19:30

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Bilete la concerte, spectacole, teatru si standup
Lider in ticketing electronic in Romania. Peste 1 milion de bilete vandute pe an la concerte, evenimente, teatru si standup
iabilet.ro

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.