Bilete Turda: Cum se face - 19 nov '19, ora 19:00 - Teatrul Aureliu Manea

Turda: Cum se face

Teatrul Aureliu Manea, Turda

marți, 19 noiembrie '19, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Când 5 actori buni se adună, iese o comedie pe cinste!

Spectacolul – scris și regizat de Octavian Strunilă - este o super-comedie de bun gust despre viața din spatele cortinei. Pătrundem in culisele unui spectacol de teatru și descoperim că actorii sunt și ei oameni ca toți ceilalți. Sunt și ei măcinați de alegerile pe care le fac, de valorile la care se raportează și nu în ultimul rând, de eșec! Pentru că în această meserie eșecul este făcut public! Spectatorii vor fi martori la repetițiile pentru un spectacol de teatru și au ocazia să pătrundă în spatele cortinei acolo unde publicul nu are acces niciodată.

Asistă la repetițiile presărate cu situații comice dar și cu ieșiri nervoase, cu certuri pe marginea orgoliilor, cu pretenții absurde și cu momente de intimitate care se nasc uneori între niște actori care repetă 3 luni de zile. Vom intra pe gaura cheii in sala de spectacol și vom asista din umbră la repetițiile pentru un spectacol de teatru, de la prima întâlnire cu regizorul până în saptamâna premierei!

Acest spectacol reușește să pună mari semne de întrebare despre gândurile care ne frãmântã zilnic și ne fac să intrăm în conflicte gratuite cu cei din jur și chiar cu noi înșine.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.