Bilete Tulburare de personalitate narcisica - 20 iul '19, ora 09:00 - World Trade Center

Tulburare de personalitate narcisica

World Trade Center, București

sâmbătă, 20 iulie '19, ora 09:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

CSPC (Centrul pentru Studii de Psihoterapie Cognitivă) împreună cu ARTCC (Asociația Română de Terapie Comportamentală și Cognitivă) și SITCC (Societatea Italiană de Terapie Cognitiv Comportamentală) vă invită la seminarul "TCC și tulburarea de personalitate narcisică", realizat cu susținerea asociației European Association for Behavioural and Cognitive Therapies. Acest eveniment este penultimul dintr-o serie de cinci seminare deschise tuturor profesioniștilor sănătății mentale.

Evenimentul va avea loc pe data de 20 iulie 2019, la  World Trade Center, Sala New York, București, între orele 9 și 18.

PENTRU A PRIMI CREDITE COPSI (eveniment în curs de acreditare, 10 credite), DUPĂ ACHIZIȚIONAREA BILETULUI, ESTE NECESARĂ ÎNSCRIEREA PE SITE-UL CSPC.RO.

Dr. Antonio Semerari, psihiatru și psihoterapeut, se numără printre personalitățile care au contribuit la răspândirea psihologiei cognitive în Italia. Formator TCC din 1984, este fondatorul și președintele instituției „Al treilea centru de psihoterapie cognitivă” din Roma, dedicat studiului proceselor metacognitive în tulburările de personalitate.

Pe parcursul seminarului Dr. Semerari va explica modelul de înțelegere a tulburării de personalitate narcisice, ciclurile interpersonale caracteristice și modul în care acestea afectează relația terapeutică. A doua parte a zilei este dedicată strategiilor terapeutice și aprofundării legăturii între metacogniție, empatie și suferința acestor pacienți.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.