Bilete Tuff (American Glam Legends) / live in Quantic - open air - 19 iul '18 - Quantic

Tuff (American Glam Legends) / live in Quantic - open air

Quantic, București

joi, 19 iulie '18

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Stevie Rachelle, bine-cunoscutul frontman al trupei Tuff se reintoarce in Bucuresti, dupa 6 ani de zile. Alaturi de muzicieni romani, acesta va aduce spiritul anilor 80 din Los Angeles, in Quantic Club, Joi, 19 iulie. Va asteptam la un concert cu un artist care a influentat multe generatii de muzicieni de-a lungul timpului.

Tuff este o trupa americana de glam metal, fondata in 1985 in Phoenix, Arizona, de catre chitaristul Jorge DeSaint si basistul Todd Chase. Trupa a devenit completa odata cu sosirea tobosarului Michael Lean si a vocalistului Terry Fox, care a parasit trupa rapid. Acesta a fost inlocuit de Jim Gilette, alaturi de care trupa a inregistrat primul EP, intitulat "Knock Yourself Out". La scurt timp Jim a plecat pentru a forma Nitro, si a fost inlocuit de Stevie Rachelle.
Trupa a avut succes cu albumul de debut "What Comes Around Goes Around", lansat in mai 1991 de Atlantic/Titanium Records. Single-ul "I Hate Kissing You Goodbye" a ajuns pe locul 3 in Dial MTV, in urma Metallica si Guns N' Roses.
Tuff lanseaza "What Comes Around Goes Around Again" in 2012, album ce contine 4 piese reinregistrate precum si piese noi.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.