Bilete TRICKY / Arenele Romane Open Air - 17 oct, ora 21:00 - Arenele Romane

TRICKY / Arenele Romane Open Air

Arenele Romane, București

duminică, 17 octombrie, ora 21:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General - Presale 3
105 lei

Mai sunt doar 29 bilete disponibile

Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Concertul TRICKY se muta la Arenele Romane, Open Air

Concertul TRICKY anuntat initial in Quantic pe 12 octombrie, se muta la Arenele Romane, Open Air, duminica, pe 17 octombrie! Biletele cumparate sunt automat valide.

Pentru ca showul din Quantic este sold out, organizatorii alaturi de artist au hotarat mutarea acestuia in aer liber la Arenele Romane. Biletele costa 105 lei in presale si 120 de lei la intrare si se gasesc pe iabilet.ro

Accesul se va face EXCLUSIV pentru PERSOANELE VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau care prezintă dovada unui TEST RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau TEST ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore sau pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului). Suntem obligați să verificăm aceste documente la acces.

Va multumim pentru intelegere si ne vedem la concert pe 17 octombrie la Arenele Romane, in aer liber.
Adrian Nicholas Matthews Thaws sau mai simplu Tricky, este un artist britanic care si-a inceput cariera de muzician alaturi de Massive Attack, ulterior luand decizia de a se axa pe o cariera solo. Tricky este considerat unul dintre pionierii muzicii trip hop, abordand in muzica sa un amalgam de hip hop, ragga si alternativ. A colaborat cu multi artisti printre care Bjork, PJ Harvey sau Grace Jones. A compus 13 albume de studio, cel mai recent fiind Ununiform, lansat in 2017. Pe langa cariera de muzician, Tricky a jucat si in diferite productii cinematografice, cea mai notabila fiind filmul The Fifth Element.
 
In presale biletele costa 105 lei si 120 de lei la intrare.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Radio Guerrilla