Bilete TRIBUTE TO NATALIE COLE cu Ana Maria Munteanu & Arya Band - 5 mar '21, ora 20:00 - La Mama - Clubul Țăranului

TRIBUTE TO NATALIE COLE cu Ana Maria Munteanu & Arya Band

La Mama - Clubul Țăranului, București

vineri, 5 martie '21, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Ana Maria Munteanu a absolvit Universitatea Națională de Muzică București în 2009. Cel mai mare succes al ei de pînă acum e realizarea CD-ului MILKY WAY împreună cu Arya Jazz Band și a fost lansat în noiembrie 2019 printr-un concert de mare succes la Clubul Țăranului-La Mama.

Repertoriul ei cuprinde îndeosebi piese clasice de jazz, așa numitele jazz standards, înterpretate cu mult bun simț muzical și estetic, cu o voce caldă, extrem de expresivă și impresionantă. Ana Maria Munteanu și Bogdan Munteanu-soțul ei, au fost nominalizați la secțiunea REVELAȚIA ANULUI pentru Gala Premiilor de jazz-Premiile MUZZA pe 2019, iar CD-ul lor MILKY WAY, a fost nominalizat pentru aceași Gală, la secțiunea CD-UL ANULUI !

Ana Maria Munteanu e o mare admiratoare a celebrei cîntărețe Natalie Cole, motiv pentru care, pe de o parte, cîntă deseori piese din repertoriul solistei Natalie Cole, iar pe de altă parte, propune  acum, un concert special dedicat acesteia, concert care va cuprinde atît piese din repertoriul acesteia, cît și altele, foarte cunoscute și fredonate de melomani,  îndeosebi fani de jazz și pop. În demersul ei muzical, va fi însoțită de muzicieni experimentați, apreciați și aplaudați pe multe scene de club, concert și festival din țară și străinătate reuniți sub titulatura ARYA BAND.

Bogdan Munteanu-pian, keyb.

Kiba Dachi-gbas

Adi Tetrade-tobe

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco,  Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.