Bilete Tribute to Frank Sinatra - 15 feb '20, ora 20:30 - La Mama - Clubul Țăranului

Tribute to Frank Sinatra

La Mama - Clubul Țăranului, București

sâmbătă, 15 februarie '20, ora 20:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Ana Maria Munteanu a absolvit Universitatea Națională de Muzică București în 2009. Cel mai mare succes al ei de pînă acum e realizarea CD-ului MILKY WAY împreună cu Arya Jazz Band și lansat în noiembrie 2019 printr-un concert de mare succes la Clubul Țăranului-La Mama.

Repertoriul ei cuprinde îndeosebi piese clasice de jazz, așa numitele jazz standards, înterpretate cu mult bun simț muzical și estetic, cu o voce caldă, extrem de expresivă și impresionantă. Ana Maria Munteanu și Bogdan Munteanu-soțul ei, sînt nominalizați la secțiunea REVELAȚIA ANULUI pentru Gala Premiilor de jazz-Premiile MUZZA pe 2019 (5 aprilie 2020), iar CD-ul lor MILKY WAY, e nominalizat pentru aceași Gală, la secțiunea CD-UL ANULUI !

Alexandru Ștefan Constantin, a abolvit aceași Universitate, în 2012, apoi s-a remarcat pe multe scene de club și concert, cu muzicieni de mare valoare, dar și cu propria formația Alex G Band. Este laureat al Concursului de jazz de la Sibiu-2010, iar în 2013 la Gala Premiilor de jazz-Premiile MUZZA pe 2012, a obținut Premiul CONFIRMAREA ANULUI. Vocea sa bine cultivată și catifelată, îi permite să abordeze, cu același succes, atît repertoriul de operetă cît și de jazz.

Atît Ana Maria Munteanu cît și Alex Ștefan Constantin, fiind mari admiratori ai celebrului cîntăreț american Frank Sinatra, propun de aceată dată, un concert special dedicat acestuia, concert care va cuprinde atît piese din repertoriul său, cît și altele, foarte cunoscute și fredonate de melomani,  îndeosebi fani de jazz și pop. În demersul lor muzical, vor fi însoțiți de muzicieni experimentați, apreciați și aplaudați pe multe scene de club, concert și festival din țară și străinătate.

Bogdan Munteanu-pian

Nicu Băran-gbas

Adi Tetrade-tobe

Bogdan Roman-saxofon

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.