Bilete Transilvania Blues Festival - Ediția III - 14-16 oct '21 - Rockstadt

Transilvania Blues Festival - Ediția III

Rockstadt, Brasov

14-16 octombrie '21

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Transilvania Blues revine în forță cu cea de-a treia ediție de Transilvania Blues Festival! În perioada 14 - 16 octombrie, ca de obicei la Rockstadt în Brașov, vom avea parte de artiști de calibru din lumea blues-ului internațional și autohton:
14 octombrie:
19:00 Axis (RO, Serbia)
21:00 Dany Franchi Band (ITA)
 
15 octombrie:
19:00 Leslie Wolf & The Groovemakers (TM)
21:00 THE Blues Bones (Belgia)
 
16 octombrie:
19:00 Foxy Lady Band (BUC)
21:00 Neal Black & the Healers (US)
 
Preț bilete:
60 RON/zi, 150 RON abonament 3 zile
În ziua evenimentului: 80 RON/zi
 
Eveniment cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.
 
Accesul la eveniment va fi în conformitate cu normele legale în vigoare: Certificat Verde pentru persoane vaccinate sau trecute prin boală de max. 180 de zile. Numele de pe Certificatul Verde trebuie să corespundă cu identitatea persoanei și această corespondență va verificată la intrare.
Copiii sub 12 ani nu au acces la festival. Copiii peste 12 ani pot participa însoțiți de un adult în cazul în care sunt în posesia unui Certificat Verde valid.
 
În cadrul acestui eveniment se vor face fotografii, se va filma si se vor face înregistrări audio care pot contine vocea și imaginea voastra. Participarea la acest eveniment reprezinta acordul vostru implicit pentru a folosi materialele foto / video / audio pe platformele de social media si ale partenerilor noștri.