Bilete Traista fermecată a Vrajitoarei – Grădina TVR - 23 iul '17, ora 11:00 - Gradina TVR - Locatie Inchisa

Traista fermecată a Vrajitoarei – Grădina TVR

Gradina TVR - Locatie Inchisa, București

duminică, 23 iulie '17, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Intr-o Împărăție îndepărtată, Împăratul și Împărăteasa au pornit cu oaste împotriva tuturor Vrăjitoarelor din ținut, pentru a le alunga.

O singură vrăjitoare reușește să scape și pentru a se răzbuna, printr-o vrajă închide Soarele în traista fermecata și pornește o ploaie pentru totdeauna in ținutul Împăratului. Și asta nu este tot, nici Prințul nu scapă de răzbunarea ei, îl transformă într-un simpatic șoricel.
Cei mici sunt invitați să li se alăture Zânei Albe și Soldatului împărăției, pentru a alunga vrăjitoarea și odată cu ea, ploaia ce a pus stăpânire pe ținut dar, nu în ultimul rând de a-l salva pe Prinț!
Spectacol de teatru interactiv recomandat copiilor cu vârsta între 3 și 7 ani
Durata: 45 de minute

Accesul se va face incepand cu ora 10:00 prin intrarea TVR din Calea Dorobanţi nr. 191, sector 1, Bucureşti.
Va rugam ca pe langa biletul achizitionat sa aveti la dumneavoastra si cartea de identitate, necesara permiterii intrarii in incinta Televiziunii Romane.
Pentru orice informatie ne puteti contacta la 0310051620 sau la [email protected]
Pret bilete:19 lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.