Bilete Tourette Roulette / Expirat / 21.11 - 21 nov '19, ora 20:00 - Expirat Halele Carol

Tourette Roulette / Expirat / 21.11

Expirat Halele Carol, București

joi, 21 noiembrie '19, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

The gentlemen are back, straight from the panic room: Tourette Roulette.

Tourette Roulette s-a format în vara anului 2014 și a avut primul concert în 2015. Este considerată una dintre cele mai versatile trupe de pe scena românească, abordând cu fiecare cântec un gen diferit: de la funk, hip-hop, disco sau electro, până la blues, trip-hop sau rock’n roll.

În 2015 au lansat 2 piese: „Guillotine” (https://youtu.be/xZQNwTWpExY) cu lyric video și „eX” (https://youtu.be/gyyy4NKQvws). Pe 29 februarie 2016 au lansat și primul videoclip oficial la piesa "Fight Fire” (https://youtu.be/7clF6G_R6tk). Single-ul “Stars” (https://youtu.be/O4vQM-GKVRA) a fost lansat în mai 2016 și este promovat pe radio (Guerrilla, Radio 7, Radio Trib, TANANANA) de asemenea, este difuzat pe Music Channel Romania și HIT Music Channel. În 2017, trupa a lansat cel mai nou single numit “Games” (https://youtu.be/4LUGsIR14us) cu susținerea site-ului Vice Romania și se bucură de succes, fiind promovată pe toate platformele online, radio și TV de specialitate.

Trupa a susținut concerte prin București în cluburile Club Control, Expirat, Fabrica etc, cât și în cadrul festivalurilor precum: Street Delivery, Alt-Fest, Darkside Nights, Focus Festival, Funk Rock Hotel Fest, Waha, unde a fost primită foarte bine de public cât și de presa online.
Tourette Roulette este una din trupele finaliste din cadrul concursului Sziget Talent. De asemenea, Tourette Roulette au apărut la emisiuni precum: Alternative Nation cu Hefe, Grolsch Opening Act, Grolsch Residence, apropoTV și Balcony TV Bucharest.
În octombrie 2017, Tourette Roulette lansează primul lor material discografic intitulat “T!T$”(https://youtu.be/SCepaReUmF0), alături de single-urile: "DISCO GIGI" (https://youtu.be/DzGRqjNen5o), "The Tower feat. Mihai Andrei" (https://youtu.be/BB4uhfWg33g) și "Funk Strikes Back feat. Kent Archie" (https://youtu.be/WiZwQD6_cE8), acestea fiind promovate pe toate platformele media dedicate stilului alternativ. Albumul a fost prezentat în cadrul unui turneu care a inclus marile orașe ale României cât și un concert în Chișinău pe parcursul anului 2018.
În 2019 trupa se pregătește pentru un nou album cât și viitoare single-uri.

Tourette Roulette înseamnă:
Mihai Marin - bas (Les Elephants Bizzares / Hotel Fetish / The MOOod), Bogdan Alexandrescu - tobe (Chester / Dekadens / Les Elephants Bizzares), Narcis Axinte - voce (Harlequin_Jack / Jurjak / We Singing Colors) și
Dan Minel Stoica - chitară și clape (Stema / Jurjak / NoruNegru).

Facebook: https://www.facebook.com/touretterouletteband
Soundcloud: https://soundcloud.com/tourette-roulette
YouTube: http://www.youtube.com/c/touretteroulette
Instagram: https://www.instagram.com/touretteroulette

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.