Bilete Tiriac Collection - Tiriac Collection

Tiriac Collection

Tiriac Collection, Otopeni

Cumpără bilete

Nr. bilete
Bilet intreg
15 lei
Bilet Redus

bilet redus (biletele reduse se adreseaza elevilor, studentilor si pensionarilor, iar accesul in galerie se face doar in baza carnetului valid de elev, student, respectiv pensionar; in lipsa carnetului valid de elev, student sau pensionar nu se poate intra in galerie)

7,5 lei
Bilet Gratuit

Valabil pentru copiii cu varsta pana in 6 ani, persoane cu dizabilitati, angajati ai retelei de muzee din Romania - la intrare este nevoie de dovada incadrarii in una din categoriile mentionate.

0 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Tiriac Collection reprezinta un concept unic in Romania, fiind prima colectie privata ce include modele impresionante de vehicule si motociclete, produse incepand cu anul 1899 pana in prezent.

 In galerie sunt expuse peste 200 de masini, iar fiecare dintre acestea are o poveste aparte. In spatele modelelor prezente in galerie, vizitatorii vor descoperi atat istorii fascinante, cat si fosti proprietari celebri. Aici, pasionatii vor regasi si singura colectie din lume ce contine cele 6 modele Rolls-Royce Phantom produse pana in anul 1972.