Bilete Timisoara: The Rock: AC/DC Tribute in Capcana - 31 ian '20, ora 20:30 - Club Capcana

Timisoara: The Rock: AC/DC Tribute in Capcana

Club Capcana, Timișoara

vineri, 31 ianuarie '20, ora 20:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

The ROCK pun în scena cel mai tare spectacol-tribut AC/DC, vineri, 31 ianuarie 2020 de la ora 20:30 in clubul Capcana din Timișoara!

Detalii despre The R.O.C.K.

Cu un solist de excepție, al carui timbru vocal este aproape identic cu cel al lui Brian Johnson, cu un chitarist solo din Moscova, cu o energie debordantă și prezență scenică nestăvilită, asemeni lui Angus Young și cu instrumentiști experimentați la bass, chitara ritmica și tobe, trupa tribut The R.O.C.K. reușește de fiecare dată să încânte publicul și să îl transpună în starea electrizantă a unui concert AC/DC.

The Rock ne servește concerte fidele cu cele ale celebrei formații încă din 2012, câștigând chiar și titlul de "Cea mai bună formație tribute" la Metalhead Awards 2017, unde s-au ridicat la standarde foarte înalte alături de voci celebre rockului românesc cum ar fi Cristi Minculescu, Gabi ( Gurita ) Nicolau de la Krypton, Alin (Coiotu) Dinca de la Trooper, Ovidiu Anton si Cristian Hrubaru (ROCK FM).

Cu ocazia împlinirii a 40 de ani de AC/DC, The Rock au avut onoarea de a urca pe scena Arenelor Romane alături de Dave Evans, pentru a sărbători într-un show de excepție, moștenirea artistică cu o istorie atât de lungă pe plan mondial a formației.

The Rock nu sunt doar orice trupă tribute, sunt acea trupă tribute ce promite să te transpună direct într-un concert AC/DC, cuprinzând cu success esența rockului unic interpretat de trupa australiană.

Componență The R.O.C.K.

Componență The R.O.C.K.

  • Daniel Ignat - vocalist
  • Andrey Baydin - chitară
  • Adrian Popescu - chitară ritmică
  • Dany Serrano- chitară bass
  • Constantin Barbaselu - tobe