Bilete Timisoara: Piazzolla Tango Night - Recital de tango argentinian - 28 apr, ora 19:00 - Cinema Timis

Timisoara: Piazzolla Tango Night - Recital de tango argentinian

Cinema Timis , Timisoara

duminică, 28 aprilie, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

„PIAZZOLLA TANGO NIGHT „ este un recital dedicat marelui compozitor Astor Piazzolla și geniului său componistic. Tango-ul argentinian este revoluționat de către Astor Piazzolla, acesta aducând elemente de muzică clasică și de jazz în lucrările sale, astfel născându-se asa zisul „ Tango Nuevo”.

În prima parte a ei, muzica lui Piazzolla a fost respinsă de garda veche a tango-ului din Buenos Aires, dar apoi aceasta a stralucit pe marile scene ale Europei, în cele mai importante săli de concert, astfel câștigându-și dreptul cuvenit.

Marthin Marcos-este un muzician complet de tango argentinian, care vine din Buenos Aires, dintr-o familie unde tango ul este la mare prețuire. O voce gravă și autentică, Marthin cântă în limbajul „ Lunfardo”, al cântăreților de tango din Buenos Aires.

Concertează la Barcelona în Spania, și în România alături de „ Cluj Tango Orchestra „.

Muzicienii Indrei Irina ( pian) si Indrei Robert (bandoneon) , sunt membrii fondatori ai Asociației „ Cluj Tango Orchestra „ prima orchestra de tango argentinian din Transilvania compusă din muzicieni romani profesioniști membrii ai Filarmonicii de Stat Transilvania sau al Operei Naționale din Cluj Napoca.

Aceștia au concertat la Casa Regală,  pe scenele Filarmonicilor din țară și a festivalurilor de tango argentinian din România și din străinătate.

Cei trei muzicieni revin la Timișoara , de această dată urcând pe scenă alături de ei dansatori de tango argentinian profesioniști, tocmai din Argentina!

Cu bucurie și onoare anunțăm prezența campionilor mondiali de tango escenario.

Yanina Muzyka și Emmanuel Casal sunt campioni mondiali de Tango Escenario la  „Buenos Aires Mundial 2021”!

Sunt apreciați  pentru spectacolele lor pasionale și spectaculoase pe scena internațională de tango. Yanina și Emmanuel sunt recunoscuți pentru tehnica lor incredibilă, mișcările fluide, jocul complicat de picioare, coregrafia creativă și conexiunea puternică.

Cei doi argentinieni  performează pe marele scene ale lumii, și vin la Timișoara pentru a vă prezenta esența tangoului!

Se alatură în această poveste de tango și dansatorii Școlii Tango Malena din Timișoara, organizatorii evenimentului LOCA TANGO WEEKEND .

Silviu Gușat  și Bianca Laudacescu sunt  fondatori ai Școlii de dans „ Tango Malena” din Timișoara. O școală de tango modernă și nonconformistă, care  abordează tango ul atat printr-o viziune clasică cât și modernă, fiind invitați sa danseze la marile evenimente culturale ale urbei . Un cuplu de dans elegant  și vibrant, cu o mare experientă pe ringurile festivalurilor de tango argentinian, aceștia vor aduce în fața dumneavoastră frumusețea acestui dans.

Se alătură lor și colegii de la scoala Tango Malena, respectiv Luciana Mag & Iani Mag și Magdalena Borș & Alex Miron, două cupluri de tineri dansatori care vor completa tabloul serii.

Gazda acestui eveniment este Cinema Timiș, o locație recent renovată și repusă în circuitul cultural al orașului, un loc iubit de timișorenii de toate vârstele.

Așadar, vă așteptăm cu drag in povestea noastră de tango argentinian  unde vă veți bucura de cei mai buni dansatori din lume dar și de vocea invitatului nostru special din Buenos Aires.

Bilete exclusiv online pe iabilet.ro