Bilete Timisoara: Dan Badea - Stand-up Comedy “In aer liber" - 15 iul '20, ora 21:30 - Shopping City Timisoara - Parcarea Food Court

Timisoara: Dan Badea - Stand-up Comedy “In aer liber"

Shopping City Timisoara - Parcarea Food Court, Timișoara

miercuri, 15 iulie '20, ora 21:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Dan Badea vine la Timisoara cu un show excepțional de vara! Ia-ti prietenii si vino sa te bucuri “In aer liber” de cateva ore de Stand Up Comedy de calitate.

Dan Badea, comediantul care nu te lasa sa pleci acasa pana n-ai ras in hohote... de el, te asteapta la spectatol, sa petreci cateva ore departe de grijile cotidiene.

Spectacolul va avea loc la SHOPPING CITY TIMISOARA - in PARCAREA DE LA FOOD COURT.

Spatiul va fi special amenajat pentru a putea sustine spectacolul in conformitate cu noile masuri pentru desfasurarea evenimentelor, insa fara a uita de confortul spectatorilor. Dorim sa va oferim cateva ore fara griji, in care sa va simtiti in siguranta si sa va distrati alaturi de cei dragi - ca in vremurile bune.

Cu 24h inainte de eveniment, fiecare spectator va fi informat - pe adresa de e-mail precizata la achizitionarea biletelor - cu privire la modalitatea in care se face accesul si masurile exacte pe care le-am luat in calitate de organizatori - printre care se numara termoscanarea, dezinfectarea spatiilor, asigurarea de dezinfectant pentru maini la acces si in incinta evenimentului.

Va asiguram ca vom lua toate masurile necesare pentru a organiza acest eveniment în conditii de siguranta si cu gândul constant de a asigura spectatorilor cele mai bune servicii si un spectacol de calitate.

Pentru orice informatie, va stam la dispozitie pe pagina de facebook Sublime Romania sau la adresa [email protected].

Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare

Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). Recomandam prezentarea acestora in format digital.

Punem la dispozitie 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati si insotitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail [email protected].