Bilete Timișoara:Concert Iarba Fiarelor - 28 mai '22 - În Spatele Casei

Timișoara:Concert Iarba Fiarelor

În Spatele Casei, Timișoara

sâmbătă, 28 mai '22

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 28 mai, trupa Iarba Fiarelor ajunge pentru prima dată la Timișoara pentru un concert live În Spatele Casei. Programul include piese de pe primul album al trupei - DESCULȚ -, dar și piese noi pe care publicul timișorean le va auzi în premieră.
DESCULȚ
 
În iunie 2020 iarba Fiarelor a lansat primul album de studio. Compus din 12 piese, albumul"Desculț" tratează într-o aură proprie diferitele genuri arhaice românești: doina, cântecul de haiducie și cel războinic, cântecul fecioresc, cel de joc, de dor și balada populară . Primul material discografic al formației include single-ul ‘Domnișor’, lansat în noiembrie 2019, doina de stâmpărare pe ritmuri tribale și jungle ‘Încetuc, cu treabă bună (Ioane)’ și o mantră românească cu hăulituri în aer străvechi.
 
Iarba Fiarelor este o trupă de muzică neaoșă din Transilvania (Transylvanian Folk). Prin fuziunea sunetului acustic cu graiul transilvănean, iarba Fiarelor actualizează temele și motivele muzicale folclorice omniprezente în interiorul arcului carpatic. Trupa folosește în mod neconvențional chitara, bass-ul și tobele, instrumente care îmbină acorduri tradiționale și elementele de percuție cu sunete din lumea înconjurătoare pentru a reda atmosfera fiecărei compoziții muzicale.
Formația poartă numele unei ierburi legendare. În mitologie, iarba fiarelor este o plantă misterioasă care descuie lacăte. În Franța i se spune Herbe du Pic – adică Iarba Ciocănitoarei. Germanii o cunosc sub denumirea de Springwurzel – adică Iarba sfărâmătoare; Italienii o numesc Sferacavallo – adică Despotcoveşte calul; Ruşii, Razriv-trava – adică Iarbă desfăcătoare; Sârbii Raskovnic – Desfăcătoarea
 
Bilete online iabilet.ro: 25 lei
Bilete la intrare: 30 lei
 
Biletele pentru accesul la eveniment se găsesc online în rețeaua iaBilet. Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și international prin www.kooltix.com și în format fizic în magazinele Flanco, Diverta, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.