Bilete Timisoara: Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut & Baba Dochia - 20 apr, ora 20:00 - Pixel

Timisoara: Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut & Baba Dochia

Pixel, Timișoara

sâmbătă, 20 aprilie, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

⚡️ Foloseste codul CINEAPLOUATSASTRANGA pentru a cumpara bilete la pret promotional ⚡️

Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut și Baba Dochia se întâlnesc pe 20 aprilie la PIXEL, Timisoara. AFLMȘMP vor cânta ce consideră ei a fi o selecție de melodii ok, cuprinzând material de la Susurul Râurilor la Îmi Plăceau Mai Mult Înainte, în timp ce Baba Dochia vor aduce un show live audio-vizual electrizant axat pe muzica electronică cu elemente de post-punk/rock.
Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut (AFLMȘMP) e o formație de post-rock din București, fondată în 2016. Cu o sonoritate puternică și influențe de stoner, au captat atenția publicului atât în țară, cât și în străinătate. Prezența lor la festivaluri precum Rockstadt Extreme Fest și Electric Castle, împreună cu apariții la dunk!festival din Belgia, i-a consolidat în peisajul muzical.

De-a lungul timpului, AFLMȘMP a lansat trei albume, cu cel mai recent chiar scos pe vinil în colaborare cu dunk!records. Formația se află în plină explorare a sunetului caracteristic de post-rock și prog, cu inflexiuni de stoner, iar momentan lucrează la cel de-al patrulea album.
 
-
 
Axați pe muzica electronică cu elemente de post-punk/rock, Baba Dochia aduce mereu un show live audio-vizual electrizant ușor de distins din scena locală.

Synth-urile analog în combinație sonoră cu efectele vizuale transcendente te poartă printr-un intens voiaj cinematic - amprentă caracteristică trupei clujene cu o prezență sonoră incendiară și o istorie muzicală de peste un deceniu.

Printr-o continuă metamorfozare , formația amestecă ingrediente de dark, wavy, deep, intensely sharp and edgy într-o rețetă vibrantă numai bună de savurat.