Bilete Thy Veils live in Moszkva - 21 apr '18, ora 20:00 - Moszkva Caffe

Thy Veils live in Moszkva

Moszkva Caffe, Oradea

sâmbătă, 21 aprilie '18, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Grupul timișorean de artă sincretică Thy Veils în premieră la Oradea, sâmbătă, 21 aprilie de la ora 20:00 la Moszkva Ansamblul de artă sincretică Thy Veils este un nume rezonant pentru stilurile electronic, ambient, neoclasic și world fusion, recunoscut internațional pentru cine-concertele spectaculoase și proiecțiile de artă video. Creat din pasiune pentru contemplare și uimire față de legile cosmice, proiectul reprezintă un experiment veritabil, perfecționat în ani de muncă artistică, fără compromis.

Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.